Dresden

Home  /  Tyskland  /  Current Page
×Details

Dresden Hbf
Dresden
Find næste togforbindelse →

Find mulige togforbindelser

Find mulige togforbindelser ved at klikke på “get direction” øverst på siden, herefter åbner ruteplanlægger i nyt vindue. Du vælger om du vil til eller fra destinationen ved at flytte den forudfyldte boks øverst eller nederst, klik herefter på toget og du får alle tilgængelige forbindelser, med den førstkommende afgang som første mulighed.

Togrejser til Dresden

Togrejser i Tyskland foregår med de Tyske jernbaner DB, du kan se deres website her

Hvis du skal rejse som individuel rejsende kan du se aktuelle tilbud omkring togrejser på DB website her

Tog til Dresden

Der er daglige togforbindelser fra Sjælland (København, Høje Tåstrup, Næstved og Nykøbing Falster) og Jylland (Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding og Padborg), de fleste af disse togforbindelser er med skifte undervejs

Særligt omkring togrejsen

ICE er et moderne fjerntog som kan køre op til 300 kilometer i timen. ICE tog kører som regel dagligt hver time mellem de største tyske byer samt til nogle af de europæiske storbyer. Alle ICE tog har siddepladser med høj komfort, hvoraf nogle er udstyret med stikkontakter. Det er muligt at reservere pladser med forbedret signalmodtagelse for mobiltelefoner således rejsetiden kan udnyttes som effektiv arbejdstid. I alle ICE tog er der restaurant og / eller bistro.

Tog køreplan

Skal du finde togrejse og togtider for rejse fra Danmark til Tyskland kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplan sider her

Tog billet pris

På DSB website kan du se mere om priser på togbilletter til udlandet, i begrænset omfang kan du bestille togbillet online ellers er det muligt at kontakte et salgskontor telefonisk. Se mere om billetter til udlandet hos DSB her

Interrail i Tyskland

Interrail billet er gældende til togrejser i Tyskland. Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Tyskland på websitet her.

Togrejser til Tyskland, rabat ordninger

Der kan være penge at spare ved for eksempel at købe billet i Tyskland fremfor en direkte billet fra Danmark. DB har et kontor i Danmark og der er ligeledes en dansk website. Det er muligt at købe togbilletter i Tyskland via internettet.

Ved rejser i Tyskland inden for de enkelte delstater er det i mange tilfælde muligt at købe specielle billetter der gælder til ubegrænset rejse inden for den enkelte delstat, der kan være restriktioner f.eks i form af spærrede gyldighedsperiode mv. Men det betaler sig helt sikkert at undersøge muligheden for sådanne billetter, der kan være rigtigt mange penge at spare hvis du kan få din rejse til at passe ind i sådanne rabatbilletters gyldighed.

Se mere om de forskellige tilbud på togrejser i Tyskland og priser her på siden

Rejsetips, del dine erfaringer om togrejser med andre

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

+Related
+Meta

Posted:

Author: admin

Category: Tyskland

Tags: , , , ,

+Comments

Leave a Reply