Göteborg

Home  /  Sverige  /  Current Page
×Details

Göteborg Centralstation
Göteborg
Find næste togforbindelse →

Göteborg (Gøteborg) ligger i den del af Sverige der hedder Västra Götalands län, ved Göta älvs udløb i Kattegat på den svenske vestkyst. Gøteborg har cirka  550.000 indbyggere og er Sveriges næststørste by.

Find mulige togforbindelser

Find mulige togforbindelser ved at klikke på “get direction” øverst på siden, herefter åbner ruteplanlægger i nyt vindue. Du vælger om du vil til eller fra destinationen ved at flytte den forudfyldte boks øverst eller nederst, klik herefter på toget og du får alle tilgængelige forbindelser, med den førstkommende afgang som første mulighed.

Særligt omkring togrejsen

X2000 er et moderne fjerntog. X2000 tog forbinder de største svenske byer. Alle X2000 tog har siddepladser med høj komfort, hvoraf nogle er udstyret med stikkontakter. I X2000 tog er der normalt restaurant og / eller bistro.

Togrejser Göteborg

Togrejser til Göteborg foregår med de Svenske jernbaner SJ, du kan se deres website her

Særligt omkring togrejse til Göteborg

Hvis du skal rejse som individuel rejsende kan du se aktuelle tilbud omkring togrejser på SJ website her

Direkte tog til Göteborg

Der er mange daglige togforbindelser til Göteborg fra København

Tog køreplan til Göteborg

Skal du finde togrejse til Göteborg og togtider for rejse fra Danmark til Göteborg kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Du kan finde DB køreplan sider her

Interrail i Sverige

Interrail billet er gældende til togrejser i Sverige. Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Sverige på websitet her.

Togrejser til Sverige, rabat ordninger

Ved togrejser i Sverige er RailPlus kort gældende, dette kort giver dig 25% rabat på togrejser i Sverige, du kan se mere om RailPlus kortet på DSB website her

Rejsetips, del dine erfaringer om togrejser med andre

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

+Related
+Meta

Posted:

Author: admin

Category: Sverige

Tags: , , , ,

+Comments

Leave a Reply