Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Aix-en-Provence

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Aix-en-Provence, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Aix-en-Provence

Aix-en-Provence, eller mere almindeligt bare Aix, ligger i nærheden af ​​Marseille og er blot et pust væk fra Middelhavet. Det er berømt for en kamp, der fandt sted der i romertiden, hvor de kvinder, der blev taget til fange af romerne, begik selvmord frem for at blive fanger.

Ifølge romersk tradition betragtede man de handlinger, der fandt sted ved Aix’s kilder, som værende meget heroiske. Nutidens Aix er imidlertid mere kendt for de mange springvand, der findes i byen. Planlægger du et snarligt besøg til Aix-en-Provence? Her er nogle af de seværdigheder, vi anbefaler, mens du besøger denne smukke perle i det sydlige Frankrig!

Hvis du er i Aix, hvorfor så ikke se springvandene?

Siden Aix er kendt som “de tusind springvands by”, kan det være vældig sjovt at tage sig tid til at udforske nogle af dem. Snup en bid at spise eller drikke på den lokale cafe for derefter at slentre langsomt gennem gaderne i Aix, idet du tager byens gammeldags atmosfære til dig. Du kan finde tre springvand af betydelig interesse under din spadseretur, efterhånden som du baner dig vej mod Cours Mirabeau, men sørg for at tage lidt tid til at besøge Fontaine des Quatre Dauphins under dit besøg – den er et mesterværk fra det 17. århundrede.

Når du er nede på Cours Mirabeau, vil du lægge mærke til masser af små steder, hvor du kan nyde noget lækkert. Hvis du er sulten, kan vi varmt anbefale at sætte sig til bords for et måltid under Les Deux Garçons’ grønne baldakin. Du får en klar udsigt over selve gaden, men lad dig ikke narre af livets langsomme tempo her. Det er en udendørs cafe, hvilket betyder, at du skal holde fast i dine ting.

For arkitektoniske vidundere, skal du tage til Hôtel de Ville

For en endnu bedre oplevelse i Aix, kan du overveje at bo på Hôtel de Ville under dit ophold, så du kan nyde de mange gobeliner og den klassiske arkitektoniske stil fra det 17. århundrede, som dette mesterværk har at byde på. Klokketårnet, der strækker sig til himmels ved siden af, blev oprindeligt bygget i 1510, og du vil også kunne nyde den fantastisk udsmykkede kornhandel, der var aktiv i det 18. århundrede.

Morskaben stopper dog ikke der, da de berømte varme kilder, der gav Aix-en-Provence sit navn, også ligger tæt på. Badet i nærheden af ​​kilderne blev bygget i 1705 nær ruinerne af Sexitus’ antikke romerske bade, og vandet her indeholder høje niveauer af kalksten og kulsyre. Du kan derefter ende en afslappende dag med at tage ud til Aix-katedralen, eller den Hellige Frelsers Katedral, for at nyde det store udvalg af gobeliner. Katedralen er helt enestående, da mange arkitektoniske stilarter er blandet sammen i bygningen, som kan dateres tilbage til det 5. århundrede.

Planlægger du et besøg i Aix-en-Provence i den nærmeste fremtid? Dens blanding af traditionel charme og moderne komfort gør den til det perfekte sted at nyde lidt tid væk fra resten af verden. Du skal bare ikke have planer om at styrte rundt under dit besøg, for hvis du gør det, vil du gå glip af skønheden på dette sted, som så mange har kaldt hjem.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Aix-en-Provence Turistinformation

Office du Tourisme Aix-en-Provence
300 ave Giuseppe Verdi
Aix-en-Provence

T: +33 04 42 16 11 61

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Aix-en-Provence
clear sky
3.9 ° C
8.7 °
1.8 °
81 %
0.5kmh
7 %
tirs
9 °
ons
8 °
tors
6 °
fre
5 °
lør
7 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Aix-en-Provence
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Aix-en-Provence #iAix-en-Provence #VisitAix-en-Provence #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her