Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Amiens

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Amiens, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Amiens

Du kan finde Amiens nord for Paris, og det har været et af de mest bestridte samfund i hele landet. Siden det 12. århundrede, er det jævnligt blevet angrebet og erobret af dem, der søgte at tage kontrol over regionen. Det var ikke før det 18. århundrede, da tekstilindustrien blev kendt verden over, at tingene endelig begyndte at falde til ro – indtil verdenskrige, i hvert fald. Begge sider besatte byen flere gange under begge krige, og jævnede den næsten med jorden inden udgangen af 1945.

Chancen for genopbygning betød, at planerne for brede gader, hvide sten og tagdækning af skifer kunne skabe et dominerende, smukt visuelt første indtryk, der ikke fandtes magen til i Frankrig. Hvis dine planer omfatter Amiens, så tag det positive første indtryk, du får, og medtag disse yderligere ideer i dine planer.

Den højeste gotiske katedral ligger i Amiens

Hvis du elsker den klassiske gotiske kirke, så ligger verdens højeste i Amiens. Den blev oprindeligt færdigbygget i 1247, og har bemærkelsesværdigt nok overlevet alle de konflikter, byen har set, uden at det har været nødvendigt med omfattende renovering eller ombygning. Der er en række utrolige skulpturer, som kan ses på facaden, og den labyrint, der udgør dens struktur, er en af de mest komplette, der stadig findes i en tilsvarende katedral eller kirke i dag. Det er et UNESCO verdensarvssted.

En anden klassisk bygning, men mere moderne, er en af de få tilbageværende permanente cirkusbygninger, der findes i verden i dag. Cirque Jules Verne i Amiens er kun en af syv, der stadig eksisterer i Frankrig og stadig er i brug. Det er en stenbygning nu, men var oprindeligt en træbygning, og bygningen er et besøg værd, også selv om der ikke er et show at se.

Amiens har en stærk forbindelse med Jules Vernes værker, da han skrev de fleste af sine bedst kendte værker, mens han boede i byen. Han er endda begravet der på Madeleine-kirkegården. De stille steder der, afspejler de mange ”Hortillonnages” eller flydende haver, der findes i hele byen. Disse små haver på moseøerne i floderne giver dig en vidunderlig mulighed for at tage billeder og vil minde dig om Venedig.

En af de højeste bygninger i Vesteuropa ligger også i Amiens

Hvis du vil have en fantastisk udsigt, skal du klatre op i toppen af Perret Tårnet. Det står over togstationen og har længe været en af de højeste bygninger i Vesteuropa, da den står 110 meter i højden. Det er en beboelsesskyskraber, så den er ikke ligefrem åben for offentligheden. Brug din charme til at tale dig vej op på taget, og du vil blive belønnet for din indsats. Men forsøg ikke bare at snige dig igennem, ellers kan du godt få dig nogle problemer!

For endnu en imponerende udsigt, har Musee de Picardie rigtig noget at byde på. Det har til huse i en Second Empire bygning, der har et fantastisk rum i midten, der vil få dig til bare at stå og kigge i ærefrygt. Der er en række fantastiske udstillinger, der tager dig gennem middelalderkunst, lokale arkæologiske fund og udstillinger, og keramik, der kan dateres tilbage til den franske revolution.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Amiens Turistinformation

Office du Tourisme Amiens
23 Place Notre Dame
80000 Amiens

T: +33 3 22 71 60 50

www: website link

Region Hauts de France

Official website

T: +33 3 74 27 00 00

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Amiens
scattered clouds
5.5 ° C
8 °
4.5 °
88 %
5.8kmh
38 %
tors
9 °
fre
9 °
lør
12 °
søn
7 °
man
6 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Amiens
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Amiens #iAmiens #VisitAmiens #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her