Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Ankara

Tyrkiet

#Tyrkiet Togrejser til Tyrkiet Find information og inspiration om togrejser til Tyrkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyrkiet. Visit Turkey Tyrkiet er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Ankara, Tyrkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Ankara

Ankara er Tyrkiets hovedstad, og har som sådan masser af ikoniske bygninger og vartegn, der vil fange din opmærksomhed fra det øjeblik, du ankommer.

Når dit fly kommer ind for at lande, kan du se spir fra luften, som vil friste dig til at besøge hver eneste bygning, og hvis du kører dertil, vil du være i stand til at se det moderne business-center og få lyst til at nyde livets moderne bekvemmeligheder. Der er masser af arkæologiske steder at besøge, der daterer tilbage til hittitternes æra, foruden templer, der daterer tilbage til romertiden. Hvorfor bør folk besøge Ankara? Fordi du, uanset hvad du har lyst til at gøre på din rejse, vil være i stand til at finde noget spændende og fængslende at opleve.

Ankaras vigtigste seværdigheder

Der er så mange seværdigheder at besøge i Ankara, at det ville tage en hel ferie, hvis du valgte at lade det gøre det. Anitkabar, en utrolig blanding af moderne og ældgamle arkitektoniske stilarter, er et mausoleum til grundlæggeren af ​​den Tyrkiske Republik. Museet for Uafhængighedskrigen ligger i den første Parlamentsbygning og er en hyldest til krigens planlægning og udførelse, der fandt sted indenfor netop disse mure. Luftfartsmuseet giver dig chancen for at se virkelige kampfly, ammunition og andet luftfartsudstyr og -materialer, hvor højdepunktet for mange er at kunne se en bulgarsk MiG Jet.

Ankaras religiøse seværdigheder

Tyrkiet er ikke blot et land, hvor kontinenter mødes, det er også et sted, hvor kulturer og religioner mødes. Fra moskeer, både gamle og nye, bygget i traditionel osmannisk stil, til Ankara Citadel, der oprindeligt blev bygget af galaterne, kan du få glimt af den kamplystne komponent i religiøse overbevisninger, når du besøger Ankara. Sørg for at besøge Templet for Augustus og Rom, som byzantinerne lavede om til en kristen kirke i det 5. århundrede. Med masser af områder, hvor man kan slappe af og rekreere sig, kan disse seværdigheder alene også fylde en hel rejse til Ankara.

Har du tid til at nyde et show?

Den tyrkiske stats Opera og Ballet har hovedkvarter i Ankara, hvilket betyder, at du kan se en utrolig præstation i Ankara Operahus. Ankara Operahus, hvor man, ligesom på snesevis af andre teatre, har afholdt forestillinger i næsten 70 år, har hjulpet til at fremme og udvikle tyrkisk kultur. Der er også flere klassiske orkestre og koncertsale, man kan opleve, samt mange kulturelle festivaler, der benytter sig af alle disse steder. Der er endda en voksende filmfestivalsindflydelse i byen.

Kulturer, kontinenter og religioner mødes på fantastisk vis i byen Ankara. Med masser af arkæologiske og arkitektoniske steder at udforske, vil du være i stand til at opleve historien som aldrig før i Ankara.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

TCDD Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları

De tyrkiske statsbaner TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 Altındağ Ankara Tyrkiet Website Tog i Tyrkiet De tyrkiske jernbaner har et stort jernbanenet der dækker hele længden...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Ankara
few clouds
-11.5 ° C
-11.5 °
-11.5 °
87 %
1.8kmh
23 %
tors
-5 °
fre
-4 °
lør
-3 °
søn
-2 °
man
-0 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ANKARA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Ankara #iAnkara #VisitAnkara #Turkey #VisitTurkey #Tyrkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her