Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Arad

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Arad, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Arad

Arad deler navn med andre samfund rundt omkring i verden, men denne rumænske by har en personlighed, der er helt dens egen. Den blev nævnt for første gang i det 11. århundrede, og er et af landets industrielle knudepunkter, som sidder lige i nærheden af den ungarske grænse.

Den er ikke det mest populære turistmål, men det er bare heldigt for dig, fordi der er en række interessante muligheder for at gå på opdagelse, som du kan nyde her. Hvis du er klar til at komme væk fra alfarvej i Europa for at tage et par dage til at udforske noget nyt og spændende, så er det Arad, du skal til.

Hvis dine planer omfatter en tur til Arad inden for den nærmeste fremtid, er her et par ideer, du  kan overveje at føje til din rejse, så du kan nyde alle de vigtigste ting, denne by har at tilbyde.

Reconciliation Park er bare ét stop på turen

I stedet for bare at være et almindeligt parkareal er Reconciliation Park en park med to fantastiske statuer. Den første, som kaldes Frihedsstatuen, blev opført i slutningen af ​​det 19. århundrede til ære for 13 ungarske generaler, der blev henrettet, da de støttede uafhængigheden. Den anden, som er en Triumfbue, blev bygget for blot et årti siden for at huske rumænere, der blev dræbt, mens de kæmpede for den samme uafhængighed.

Under din rejse gennem Asads historie, er det næste logiske trin et stop på det arkæologiske og historiske museum. Selvom museet er ret beskedent i forhold til nogle af de andre, giver det et autentisk kig på de komplekse byggefonde, byen er opført på – herunder de år, hvor det var under osmannisk styre.

Rådhuset er som regel et sidste stop, og er en U-formet bygning, der blev bygget i 1876. Der er et stort ur, der pryder toppen af ​​bygningen, som blev købt fra schweizerne to år efter bygningens færdiggørelse. Den er langt den mest imponerende bygning i Arad.

Nyd en kølig sommerbrise på en varm aften

For at få en smagsprøve på det lokale køkken på en varm aften, kan du tage til Perla Muresului, som tilbyder dig en terrasse lige ved floden. Meget af menuen er baseret på traditionelle rumænske retter, der har lidt af en finere flair over sig, men uden gourmet portionsstørrelser eller priser. Det er et festligt miljø, der giver dig en afslappet, nonchalant oplevelse, der er ganske underholdende.

Som afslutning på din rejse til Arad, fortjener en varm dag en kølig oplevelse, og det er præcis, hvad du får i Neptun Water Park. Bassinerne der er rene, stedet er kæmpestort, og det er det perfekte sted at komme med dine vrøvlede børn, takket være de mindre børnebassiner. Der er også et dejligt termisk bassin, der er meget populært i området.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arad
few clouds
20 ° C
20 °
20 °
86 %
2.2kmh
13 %
tirs
34 °
ons
34 °
tors
36 °
fre
41 °
lør
30 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ARAD
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Arad #iArad #VisitArad #Romania #VisitRomania #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her