Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Athen

Grækenland

#Grækenland Togrejser til Grækenland Find information og inspiration om togrejser til Grækenland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Grækenland. Visit Greece Rejser til...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Athen, Grækenland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Athens

Athen, der er opkaldt efter visdommens gudinde Athena, er Grækenlands hovedstad og en af verdens ældste byer. Op til OL 2004 blev der brugt mange penge på at forskønne byen, der nu er et dejligt sted at holde ferie. Det er slut med de dage, hvor Athen bare var det bedste sted at flyve til, før man tog en båd til en af de græske øer. Byen emmer nu af charme og karakter, hvilket tiltrækker feriegæster fra hele verden. Noget af det bedste ved en ferie i Athen er, at byen er ret kompakt, og at de fleste turistattraktioner kan nås til fods fra det centrale område omkring Akropolis. Som du snart vil opdage, er det på gåben, at man bedst oplever atmosfæren, hvorved du også undgår vejene, der kan være lidt af et mareridt.

Udover de mange museer i Athen, herunder Det Nationale Arkæologiske Museum, er der også gademarkeder, taverner beklædt med vinranker, hvorunder du kan nyde en flaske vin og en græsk salat, masser af souvenirbutikker og historie seværdigheder på hvert et gadehjørne. Udover at Athen naturligvis har stor historisk betydning, er det også Grækenlands forretningscentrum. Ved den nærliggende havn Piræus, i udkanten af byen, ligger også en af Middelhavets mest betydningsfulde havne. Hvis du tager alt det ovennævnte og dertil lægger skønne gågader, grønne parker, alle tiders butikker, bakkeskråninger beklædt med fyrretræer, et utal af barer og restauranter og et festligt natteliv , så er det nemt at se, hvorfor Athen er blevet sådan et populært ferierejsemål i Middelhavet i løbet af det sidste par år.

Det er nemt at komme fra Athen og hen til en række skønne strande, hvilket gør, at du kan kombinere glæderne ved en storbyferie med en tillokkende græsk strandferie. Tager du et par kilometer mod sydøst til området Glyfada, finder du nogle pragtfulde strande, selvom mange af dem er private, hvorfor du måske skal betale for at nyde dem. Nordøst for Athen, tæt på Marathon-området, er strandene smukkere og roligere, mens du mod øst også vil finde fine strande, der dog er mere befolkede. Den bedste måde at udforske strandene på din ferie i Athen er ved at hoppe på en bus og bare se, hvor den fører dig hen.

Athen er bedst at udforske til fods, eftersom mange af byens attraktioner ligger tæt på hinanden. Start med at besøge det verdensberømte Nationale Arkæologiske Museum, og besøg så Panathinaikos Stadion, der kan dateres til 330 f.Kr., og hvor de første moderne Olympiske Lege blev afholdt i 1896. Dette stadion med 70.000 siddepladser bliver stadig brugt i dag til koncerter og store begivenheder. Ingen tur til Athen vil være fuldendt uden et besøg til byens berømte monument Akropolisk. Et godt sted at se det er fra Philopappos-monumentet overfor. Plaka er et andet populært område i Athen og huser mange forskellige museer, kirker, gallerier, taverner, caféer og restauranter. Hvis du leder efter eksklusive butikker, gourmetrestauranter og trendy natklubber, så er der intet bedre sted end Kolonaki, et af Athens mest attraktive kvarterer. Endelig må du sætte nok tid af under din ferie i Athen til at besøge nogle af de pragtfulde strande, der findes langs denne del af Grækenlands smukke kyst.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Athen Turistinformation

Tsoha 24
Athen

Tel +30 210 870 7000

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

TrainOSE

De græske statsbaner TrainOSE S.A Karolou 1-3 Metaxourgio, 10437 Athen Grækenland Website Tog i Grækenland De græske jernbaner har ikke et specielt stort jernbanenet, men du kan komme rundt med tog til...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Athens
overcast clouds
12.5 ° C
13.4 °
11.2 °
82 %
0.9kmh
100 %
tirs
14 °
ons
14 °
tors
16 °
fre
17 °
lør
16 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ATHENS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#greece #visitgreece #athens #iathens #visitathens #Athen #Grækenland