Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Augsburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Augsburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Augsburg

Augsburg er måske nok en populær by for turister, der elsker kultur, men denne tredjestørste af de bayerske byer byder på mange steder, der kan vække interesse. Den mest berømte seværdighed er Augsburger Puppenkiste marionette-teater, men der er også mange andre sightseeing muligheder her. Mange er ikke engang religiøse steder, selvom den augsburgske bekendelse, den lutheranske trosbekendelse, blev vedtaget inden for dens grænser.

Augsburg, som er grundlagt i 15 f. Kr. er et centrum for uddannelsesmæssig og miljømæssige udviklingsmuligheder. Den tjener som højsæde for industri og handel for området omkring Bayern. Godt nok er industri i fokus, men Augsburg har også masser af plads til botaniske haver, religiøse steder og utallige museer. Der har været lagt mest vægt på tekstilindustrien her, men high tech industrier har også hjemme her i dag.

Udstillinger og messer finder jævnligt sted i Augsburg. Kongress am Park, der åbnede i maj 2012, byder på mere end blot en messe-oplevelse. Det sparer op til 70% i energiomkostninger om dagen og har plads til 2000 gæster ad gangen. Der er mange lounger og restauranter, der er åbne dagligt, og dens centrale beliggenhed nær grønne områder og den gamle bymidte gør det til en ideel operationsbase. Individuelle turistoplevelser tilrettelægges gratis.

Den by, der gav verden Leopold Mozart, Jacob Fugger den Rige og Rudolf Diesel er også den by, der introducerede Bayern til alle. Der er muligheder for at gå på oplevelse hele året rundt. Det er en renæssance-inspireret by, der har noget for alle.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Augsburg Turistinformation

Rathausplatz 1
86150 Augsburg

T: +49 0821 502070
F: +49 0821 5020745

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Augsburg
snow
-0.5 ° C
1.1 °
-2.6 °
95 %
4.6kmh
90 %
tirs
2 °
ons
-0 °
tors
1 °
fre
0 °
lør
1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Augsburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Augsburg #iAugsburg #VisitAugsburg #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her