Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Auxerre

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Auxerre, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Auxerre

Auxerre er en fantastisk rejsedestination for dig som gerne vil udforske Bourgogne regionen som ligger i det centrale Frankrig. Gå en tur langs byens historiske gader, hvor du vil støde på betagende vidundere såsom St. Etienne katedralen, med sine tre ubeskriveligt smukke gange. Katedralens fristed huser nogle af landets bedste eksemplarer på farvet glas.

Derudover kan du også besøge Saint-Germain klosteret, som har stået her siden det 9. århundrede. Klosterets krypt er det endelige hvilested for Auxerres biskopper samt hjemsted for nogle af de ældste vægmalerier hele Frankrig har at byde på. Den gamle bydel er naturligvis også et besøg værd. Dette er især sandt for klokketårnet, selvom udsigten over klosteret er fantastisk uanset hvilken vinkel man vælger.

Byen er også hjemsted for St. Eusebe kirken, som blev grundlagt i det 7. århundrede. Kirkens skib blev genopbygget i det 13. århundrede og har derfor et mere romansk udseende. St. Pierre en Vallee kirken er også et besøg værd. Den blev bygget i det 17. århundrede, ovenpå et kloster fra det 6. århundrede og er dermed udført i en gotisk stil. De lokale vingårde hjalp med at finansiere dekorationerne som udstilles i nogle af de indre kapeller.

Sidst, men langt fra mindst, befinder Auxerre sig i området hvor der produceres Bourgogne vin. Regionen er verdenskendt for sin Chablis. Auxerre er en by som bringer kunst og historie sammen på den smukkeste måde. Du kan ikke undgå at forelske dig i byen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Bourgogne Franche-Comté Tourism

BP 20623
21006 Dijon Cedex

T: +33 (0)3 80 280 280
F: +33 (0)3 80 280 300

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Auxerre
few clouds
3.7 ° C
4.9 °
3.7 °
94 %
5.1kmh
20 %
tirs
8 °
ons
6 °
tors
5 °
fre
6 °
lør
4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Auxerre
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Auxerre #iAuxerre #VisitAuxerre #mybourgogne #bourgogne #burgundy #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her