Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Avignon

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Avignon, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Avignon

Avignon, som ligger ved Rhône-floden, er muligvis en af ​​de mest berømte gamle byer i verden i dag. Denne oldtidsby, som er omgivet af middelalderlige volde, er stadig hjem til næsten 12.000 mennesker.

I løbet af det 14. århundrede, var der syv paver, der havde hjemme i denne by, alle i succession, og byen blev faktisk solgt til pavedømmet. Den forblev under pavelig kontrol, indtil den franske revolution i det 18. århundrede gjorde den til en del af Frankrig.

Bygningerne i Avignon er ganske vist ældgamle, især dem inden for de gamle mure, men de er blevet restaureret til deres tidligere herlighed. Det gør et besøg her særligt fristende! Her er de ting, du kan forvente, når du besøger denne pragtfulde by!

Et besøg på voldene er perfekt for de historieinteresserede

Voldene, der daterer tilbage til det 14. århundrede, og som blev bygget af paverne, beskytter stadig Avignons centrum og er et af ​​de bedst bevarede eksempler på middelalderlig befæstning, der eksisterer i verden i dag. Der er 39 massive tårne ​​og flere portåbninger, der omgiver den gamle by, og tre af disse porte daterer også tilbage til det 14. århundrede. Murene er blevet fuldstændig restaureret, og der er talrige brystværn udstillet, hvilket giver fantastiske fotomuligheder.

Der er også en række gamle broer at se i Avignon. Den mest berømte af disse broer er en vis Pont Saint-Benezet, der er mere populært kendt som Pont d’Avignon. Der er kun fire buer tilbage af denne bro fra det 12. århundrede, som den rager ud i floden. Rhône går let over sine bredder, og broer var meget dyre, så omkring det 17. århundrede var alle blevet trætte af at betale årligt for at bevare broen, og det blev opgivet. I dag danner den et storslået billede, i så stor stil, at den har været et historisk monument i Frankrig siden 1840.

Hvad vil du kunne se på en vandretur?

Der venter besøgende mange overraskelser, hvis de er villige til at tage et par behagelige sko på og gå på opdagelse på egen hånd. Du vil måske se et par lokale, der kalder ned til dig fra en altan, men når du kommer tæt på, opdager du, at de faktisk er statuer. Der er mange malerier på bygningsfacader over hele byen, og den middelalderlige indflydelse i hele byen er ansvarlig for en række skjulte perler, der vil kalde dig tilbage til Avignon ved enhver lejlighed.

Hvis du leder efter et sjovt og enestående museum at udforske, anbefaler vi Calvet Museet, som var er tilegnet en læge fra det 19. århundrede, der efterlod hele sin samling af ejendele til byen. Der er en hæderlig samling af metalværker og malerier at se på museet, og der er over 140k bøger i bibliotekets samlinger. Det lille palads museum har også en flot samling renæssance malerier at se.

Avignon er en by, der har kaldt mennesker gennem tiden til at komme på besøg. I dag lokker den dig! Vil du planlægge din rejse i dag?

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Avignon Turistinformation

Office du Tourisme Avignon
41 Cours Jean Jaurès
Avignon

T: + 33 4 32 74 32 74

www: website link

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement d'Avignon
few clouds
1.2 ° C
3.7 °
0.7 °
90 %
0.5kmh
20 %
tirs
9 °
ons
8 °
tors
7 °
fre
4 °
lør
6 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Avignon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Avignon #iAvignon #VisitAvignon #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her