Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Bar

Montenegro

#Montenegro Togrejser til Montenegro Find information og inspiration om togrejser til Montenegro på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Montenegro. Visit Montenegro   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bar, Montenegro

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bar

Montenegro kalder og vi kan næsten ikke andet end at anbefale et besøg til Bar. Byen er stor nok til at byde på alle de faciliteter du kunne ønske dig og samtidig lille nok til ikke at frarøve dig en vis kystnær charme. Læs videre for at finde ud af, hvad du kan indarbejde i din rejseplan, hvis du vælger at besøge denne fantastiske, lille by.

Skt. Georgs katedral

Katedralen blev bygget i det 12. århundrede og er opkaldt efter byens skytshelgen. Det er landets ældste kristne bygning og mange dele af den originale kirke fra det 6. århundrede er stadig at finde.

Mirovicas Gamle Oliventræ

Dette oliventræ siges ikke kun at være et af Europas ældste oliventræer, men også et af verdens ældste træer generelt. Træet har været under regeringens beskyttelse siden 1957. Det er en af de mange smukke udsigter Montenegro har at byde på.

44 Kilometers Strand

Bar kommunen byder besøgende på et imponerende stort kystområde. Kommunen er hjemsted for hele 20 strande, samt adskillige bådture, underholdningsmuligheder, og restauranter for enhver smag.

Bars Festivaller

Flere end tolv festivaller finder sted i Bar hvert år. Olivenfestivallen er naturligvis en af de mest unikke, men Crmnica Legene er også meget populære. Det er kunst- og teaterfestivallen Chronicle of Bar dog også.

Du ville med lethed kunne tilbringe en hel ferie på Bars mange strande, med cocktails i hånden, og få dig en fantastisk tur. Men hvis du gerne vil have lidt udforskning med i rejseplanen er dette også nemt at indarbejde. Byen byder på alt fra bjergtoppe til søer til unikke kulturaktiviteter, så du umuligt vil løbe tør for ting at lave. Det er alt sammen op til dig.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bar – Bijelo Polje med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Bar til Bijelo Polje optaget i juli 2017 Strækningen gennem Montenegro hører til blandt europas smukkeste jernbanestrækninger. Turen fører blandt andet over...

ŽPCG Željeznički prevoz Crne Gore

De montenegrinske statsbaner ŽPCG (Željeznički prevoz Crne Gore) Trg Golootočkih žrtava 13 81000 Podgorica Crna Gora Website Tog i Montenegro De montenegrinske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bar
overcast clouds
8.5 ° C
8.5 °
8.5 °
64 %
4.1kmh
100 %
man
11 °
tirs
13 °
ons
12 °
tors
15 °
fre
14 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bar #iBar #VisitBar #Montenegro #VisitMontenegro

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her