Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Barcelona

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Barcelona, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Barcelona

Barcelona er en af ​​verdens smukkeste byer, og er også en af ​​de største byer i Europa. Barcelona, som er grundlagt som en romersk by, har udsigt over Middelhavet og er kendt for sin utrolige arkitektur og kulturelle arrangementer.

Det er et førende økonomisk center, tiltrækker turister fra hele verden og påvirker global uddannelse, politik og endda sportsfilosofier. Hvorfor bør folk besøger Barcelona? Fordi du vil være i stand til at opleve denne by legende, mens du nyder de mange seværdigheder, lyde og begivenheder i næsten perfekte omgivelser.

Besøg de mange verdensarvssteder

Barcelona er hjemsted for otte forskellige seværdigheder på verdens kulturarvsliste, hvilket man i sig selv kan få et uge langt besøg i byen til at gå med. En af de mere imponerende steder er Park Gruell, som er en af de mest fantastiske arkitektoniske seværdigheder i hele Sydeuropa. Antoni Gaudi, som tilbragte 14 år med at bygge komplekset, der oprindelig skulle have være til beboelse, men det mislykkedes rent økonomisk. I dag kan du finde smukke mosaikker, utrolige mesterværker og helt unik arkitektur, der kunne konkurrere med hvad som helst bygget i vores moderne tider.

Ligeledes designet af Gaudi er Den Hellige Families Kirke, som for nylig blev udnævnt til en mindre basilika af den romersk-katolske kirke. Selv om den stadig er ufærdig, rækker smukke spir mod himlen, mens kirken langsomt bliver færdigbygges. Facaden for krybben er malerisk, fredfyldt og har spir, der strækker op til 560 meter.

Det Nationale Kunstmuseum i Catalonien

Ligesom det er tilfældet med verdensarvsstederne, kan besøg til de mange museer i Barcelona fylde en tur i sig selv. Hvis du beslutter at besøge blot ét museum, bør Cataloniens Nationale Kunstmuseum være dét, du besøger. Det har en verdensberømt samling af romansk kunst og byder på mange eksempler på panel kunst og træudskæringer. Hvis du har lidt ekstra tid, har det Moderne Kunstmuseum også flere fantastiske udstillinger af moderne catalanske kunst.

Du skal tage til stranden!

Strandende i Barcelona regnes for at høre til verdens bedste bystrande af en række publikationer, og er den perfekte måde at tilbringe en eftermiddag på. Tag solbad, leg i havet, og få en drink, mens du bare lade dagen gå sin gang. Når du er klar til aftensmad, er der flere femstjernede restauranter inden for gåafstand, som du kan nyde. Det unikke ved strandene er, at Barcelona by kunstigt genopfylder dem med sand, fordi tidevandet i øjeblikket ikke er i stand til at gøre det naturligt! Gør dig klar til at tage til stranden for at have noget at lave på en varm dag!

Barcelona er en utrolig by fyldt med utrolige seværdigheder. Uanset om du bare planlægger at bruge et par dage der, eller et par uger, vil du være i stand til at gøre noget unikt og sjovt hver eneste dag. Hvorfor bør folk besøge Barcelona? Med masser at se og gøre, er det en by, der er så ung, som den er gammel.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Barcelona Turistinformation

Plaça de Catalunya
Plaça de Catalunya, 17-S
08002, Barcelona

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Barcelona
clear sky
6.4 ° C
9.2 °
0.6 °
59 %
5.4kmh
0 %
tirs
12 °
ons
11 °
tors
12 °
fre
11 °
lør
8 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Barcelona
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Barcelona #iBarcelona #VisitBarcelona #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her