Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Basel

Schweiz

#Schweiz Togrejser til Schweiz Find information og inspiration om togrejser til Schweiz på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Schweiz. Visit Switzerland Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Basel, Schweiz

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Basel

Basel er en af ver​dens mest unikke byer, fordi den ligger, hvor tre forskellige grænser mødes. På den ene side er der en vis fransk indflydelse på, den anden en del tysk påvirkning, og lige i hjertet af denne by, står den schweiziske kultur til skue.

Basel er også enestående, da den faktisk har forstæder i tre lande. Dette samfund ligger ved Rhinen og er hjem til det ældste schweiziske universitet, der stadig er i drift, og udforskningen af den lokale kultur er blot starten på dit eventyr.

Hvad kunne dine planer omfatte, hvis du skal en tur til Basel inden for den nærmeste fremtid? Her er et glimt af det eventyr, denne by kan tilbyde.

Basels Gamle By er charmerende og farverig

En dag, der tilbringes med at vandre omkring i den gamle by, når du besøger Basel, er slet ikke til at stå for. De brostensbelagte gader giver omgivelserne en ubestridelig charme. Der er en række af farverige springvand, der giver din afslappede vandretur karakter. Der er middelalderkirker, der tårner sig op over dig på majestætisk vis, samt en række adstadige bygninger, der tårner sig strunkt op. Du kunne tilbringe en hel ferie bare med at forsøge at se det hele.

I det du fortsætte med at gå på opdagelse gennem Basel, skal du helt sikkert standse på Beyeler Foundation. Ernst Beyeler var en kunstsamler, der offentliggjorde sin samling, og kvaliteten af samlingen er simpelthen fremragende. Skulpturer og primitive figurer står spredt blandt malerierne, og det ville være vanskeligt at argumentere imod, at indsamlingen nok er en af ​​de fem bedste i verden.

Hvis du nogensinde har besøgt et af ​​Guggenheim Museerne, vil et besøg på Vitra Design Museum minde dig lidt om det. Du bliver nødt til at krydse ind i Tyskland for at gå igennem det, men det er enhver umage værd.

Det schweiziske køkken er en smeltedigel, akkurat som Basel

Et af de aspekter ved det schweiziske køkken, som gør det unikt, er, at der er en anelse tysk og fransk flair over det, der giver det en helt særegen stil. For personligt at opleve smagen af dette, ville det bedste sted at tage til være St. Alban Stubli, som byder på et gourmet glimt af lokale, franske og internationale retter. Vores anbefaling er at bestille perlehøns, der kommer indpakket i bacon og salvie med tomat risotto.

En dag i Basel er ikke helt fuldendt uden et lille besøg på Cargo Bar, hvilket giver dig et samlet indtryk af, hvad byen handler om på ét sted. Sommetider byder de på levende musik, nogle gange holder de kunstudstilling, og lejlighedsvis er der video show, og det er bare starten på, hvad du kan opleve. Levende musik starter omkring kl. 9 de fleste aftener og om sommeren har de udendørs borde, man kan nyde.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Basel – Bellinzona

Førerkabine tur fra Basel til Bellinzona  

Basel – Frutigen – Brig

Førerkabine tur fra Basel til Brig over Olten, Rothrist, Ostermundigen, Frutigen  

Basel SBB – Bern med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Basel SBB til Bern optaget i februar 2020 Rute 1:00   Basel 4:26   Basel Bad 6:47   Muthenz 7:16   Brugg 11:35 Liestal 14:35 Lausen 16:03 Itingen 17:01 Sissach 18:47 Gelterkinden 21:54 Teknau 27:00 Olten 34:50 Rothrist 52:47...

Luzern – Langenthal – Basel

Førerkabine tur fra Luzern til Basel over Wolhusen og Langenthal  

SBB Schweizerische Bundesbahnen

De schweiziske statsbaner SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses) Hilfikerstrasse 1 3000 Bern 65 Schweiz Website Tog i Schweiz De schweiziske jernbaner har et virkeligt godt jernbanenet og de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Basel
moderate rain
18.7 ° C
20.1 °
17.4 °
95 %
1.5kmh
75 %
fre
21 °
lør
25 °
søn
25 °
man
26 °
tirs
17 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Basel
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Basel #iBasel #VisitBasel #Switzerland #VisitSwitzerland #Schweiz

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her