Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Bautzen

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bautzen, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bautzen

Du finder Bautzen på toppen af en bakke i den østlige del af Sachsen lige ved floden Spree. Det er et fascinerende samfund, der byder på en forvirrende labyrint af brostensbelagte gader, og som stadig er stærkt påvirket af den lokale vendiske befolkning.

Faktisk er skiltene i Bautzen tosprogede af hensyn til det lokale vendiske sprog, selvom det ikke er ret tit under dit besøg, du vil få det at høre. Med mere end en halv snes tårne ​​og de fleste af byens oprindelige befæstninger bevarede, er denne by et interessant indblik i Tysklands historie, som du bare ikke kan finde andre steder!

Planlægger du en tur til Bautzen i den nærmeste fremtid? Hvis dine ferieplaner omfatter denne by, så her er et par ideer, der kan hjælpe dig med at få al den afslapning og fornøjelse ud af din ferie, som du har lyst til.

Dit første stop? Det Vendiske Museum, naturligvis!

Denne inkarnation af det vendiske Nationalmuseum har en af ​​de bedste udstillede samlinger af det vendiske folks kultur. Dette etniske mindretal anses af nogle for at være truet, og deres historie er ganske spændende. Du får et fuldt overblik over alt, hvad der er at vide om disse mennesker og tager derefter gennem en fuldt dokumenteret rejse gennem deres hverdagstilværelse. Musik, arkitektur, religion og de ​​årlige højtider er alle dækket i denne vidunderlige museum.

Du kan heller ikke gå glip af Bautzens slot under dit ophold, især da det dominerer bjergsiden over dette samfund. Ortenburg har stået på samme sted siden det 7. århundrede, selv om slottet har gennemgået gennem flere ændringer og er blevet ombygget adskillige gange gennem årene. Med to stentårne ​​og en fantastisk udsigt, skal et besøg her absolut være på din dagsorden.

Bautzens historie går helt tilbage til det 3. århundrede, men det er ikke altid let at få et godt overblik. Det er derfor, det skæve tårn i Reichenturm er et af de bedste steder at besøge. Det er et af ​​de stejleste skæve tårne​​ nord for Alperne, og det har stadig tårne, man kan komme ind i. Kombiner et besøg her med det gamle vandværk, som blev bygget i 1558 til at samle vand fra floden, så har du alletiders spændende dag!

Der er intet bedre sted at nyde traditionel vendisk mad

Bautzen tilbyder dig en af ​​de bedste muligheder noget sted i verden for at opleve det vendiske køkken. Der står dig en række forskellige valgmuligheder til rådighed, men ingen er bedre end Wjelbik. Du får den traditionelle velkomst og har en lidt salt og brød til at få dit måltid i gang. Den braiseret oksekød med peberrod sauce er utrolig og hele spise erfaring vil forlade du ønsker mere på en god måde.

Bautzen er også kendt for sin sennep, hvilket betyder, at et stop på Bautzner Senfstube også skal være på din liste over aktiviteter. Hele menuen er baseret på sennep, men hvis det bliver for meget, er der også en menu, der er uden sennep. Kartoffelmosen med sennep? Det er alletiders!

Bautzen er et unikt samfund, der giver dig en række forfriskende og spændende muligheder til din næste ferie. Hvis du er ude efter at more dig storartet og bare vil have verden til at gå dig forbi et stykke tid, er denne by stedet, der kan gøre dit ønske til virkelighed!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Bautzen Turistinformation

Hauptmarkt 1
03591 Bautzen

T: +49 03591 42016
F: +49 03591 464499

www: website link

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bautzen
broken clouds
22.2 ° C
24.6 °
19.8 °
75 %
0.9kmh
69 %
tirs
31 °
ons
32 °
tors
33 °
fre
23 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bautzen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bautzen #iBautzen #VisitBautzen #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her