Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bayonne

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bayonne, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bayonne

Fra et strategisk synspunkt er der nok ikke en vigtigere by i Sydfrankrig end Bayonne. Den ligger ikke blot direkte på Atlanterhavskysten, men den ligger også på grænsen til Spanien på landtangen mellem Middelhavet og Atlanten. Det var et militærsted for romerne, en vikingehavn, og det var endda under engelsk herredømme i tre århundreder som en del af Aquitaine.

Den har været udsat for mere end nok kamp og besættelse i årenes løb, men alligevel står de ældgamle bygninger stolte og strunke og venter på, at du skal komme og se dem. Hvis du overvejer en tur til Bayonne i fremtiden, er her nogle af de vigtigste seværdigheder, du ikke må gå glip af, mens du er i denne smukke by.

Tag en tur langs Nive og nyd den baskiske arkitektur

Med de fem broer, der krydser Nive og forener to af Bayonnes bydele, er der to fantastiske kvarterer i denne by, der er fyldt med klassisk baskisk arkitektur. Med deres bindingsværk og nationalfarver på skodderne er en tur rundt i disse kvarterer blot for at nyde hjemmene en fantastisk, afslappende oplevelse. Nogle af disse hjem daterer tilbage til det 12. århundrede. I Grand Bayonne er er smalle gader for fodgængerne, der er propfyldt med butikker med alt, hvad du kunne mangle eller ønske dig.

Mens du nyder at købe ind, kan du ikke undgå at lægge mærke til Sainte-Marie Katedralen med dens imponerende gotiske spir, der tårner sig højt over dig. Det sydlige tårn, som oprindeligt blev bygget i det 12. århundrede blev gjort færdigt omkring 400 år senere. Det tog til det 19. århundrede at bygge det andet tårn. Selvom mange ting blev ødelagt i Revolutionen, fremvises der stadig en del interessante ting, der vil gøre stedet et besøg værd.

Bayonne er det perfekte sted at finde en skjult perle

Et af de steder, du vil nyde at se, mens du er i Bayonne, er Baskermuseet, som sandsynligvis er et af de bedste etnografiske museer, du vil finde i hele Frankrig. Det åbnede oprindeligt i 1922, men i de sidste 10 år eller der omkring, har det kun været åbent for særlige udstillinger. Udstillingerne vil give besøgende et glimt a, hvad baskerlivet drejer sig om, så hvis du elsker at lære den lokale kultur at kende kan dette museum sagtens opfylde dit behov.

På Bonnat Museet fremvises der malerier af Leon Bonnat, men det er også et af de bedste gallerier, du vil finde i området. Der er udstillinger af værker fra Goya, Degas og El Greco, som besøgende kan nyde. Bliv her lidt længere, især hvis solen har besluttet sig til ikke at skinne af en eller anden årsag, og du vil få en dejlig oplevelse.

Man kan ikke besøge Bayonne og gå glip af tyrefægtningen, hvis man er der mellem juli og september. Denne by har den længst varende tradition for denne sport, og den fem-dages festival, der fejrer dette, finder sted hvert år i august og fylder byen op, til overflod. Bliv og få festivalen for Jomfru Marias optagelse i himlen med den 15. august for at nyde alt, hvad Bayonne har at tilbyde.

Hvis du gerne vil nyde Frankrig på en enestående måde, er det Bayonne, du skal til. Denne fantastiske by har en baskisk personlighed med fransk flair at tilbyde hver eneste besøgende. Kom og nyd dens museer, kvarterer og traditioner i dag og få en virkelig mindeværdig oplevelse.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Bayonne
clear sky
1.6 ° C
7.1 °
-3.5 °
93 %
2.6kmh
6 %
tors
11 °
fre
10 °
lør
11 °
søn
11 °
man
10 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bayonne
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bayonne #iBayonne #VisitBayonne #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her