Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bayreuth

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bayreuth, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bayreuth

Bayreuth har sine rødder i Oberbayern, som daterer tilbage til slutningen af det 12. århundrede og er et af de vigtigste stoppesteder for folk, der ønsker at besøge Roter Mains ådal.

Mange mener, at dette samfund blev grundlagt af greverne af Andechs, og gennem historien har Bayreuth været på forkant med sin indflydelse. Blot 10 år efter reformationen, konverterede næsten hele samfundet for eksempel til den lutherske tro. I dag lever denne banebrydende filosofi i bedste velgående og forsyner alle besøgende med et moderne syn på historien, der er helt unik.

Planlægger du en tur til Bayreuth i den nærmeste fremtid? Hvis denne by tiltrækker dig, er der her et par ideer, som du kan inkludere i din rejseplan, så du kan opleve alt, hvad den har at tilbyde.

Bayreuth er berømt for sit musikalske fokus

Hvis du elsker klassisk musik i hvilken som helst afskygning, så er der en god chance for, at du har hørt om Bayreuth. Det kan endda være, at du planlægger en tur til denne by netop på grund af den årlige Bayreuth Festival, som byder på opførelser af Richard Wagner i opera form. På grund af dette musikalske fokus, kan vi også anbefale dig at besøge Markgräfliches Opera House, der er opført på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Markgräfliches Opera House er et af de få teatre fra det 18. århundrede, der er overlevet, og det er blevet grundigt restaureret i løbet af årene. Der er præsentationer med lyd og lys, der afholdes regelmæssigt på operahuset og scenedybden på 27 meter gør det muligt at iscenesætte fantastiske shows, når teatret er åben. Interiøret er i klassisk barok design og de motiver og udsmykninger, som fylder væggene, de mange altaner, og de fantastiske detaljer, hvor end blikket vender, giver dig en mindeværdig oplevelse, når du besøger denne by.

Der er omfattende renoveringsarbejde i gang på operahuset, men det er stadig åbent for besøgende. Vi vil dog anbefale, at du tjekker online på deres hjemmeside for at finde ud af, hvilke tidspunkter, man kan besøge det i løbet af din planlagte rejse.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Bayreuth Turistinformation

Opernstrasse 22
95444 Bayreuth

T: +49 0921 885 88
F: +49 0921 885 55

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bayreuth
broken clouds
1.2 ° C
2.8 °
0 °
97 %
4.5kmh
60 %
tirs
3 °
ons
3 °
tors
1 °
fre
-1 °
lør
-4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bayreuth
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bayreuth #iBayreuth #VisitBayreuth #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her