Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Beograd

Serbien

#Serbien Togrejser til Serbien Find information og inspiration om togrejser til Serbien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Serbien. Visit Serbia   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Beograd, Serbien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Belgrade

Beograd ligger akkurat, hvor Balkan kommer sammen med den pannoniske slette, og hvor Sava og Donau mødes.

Det er et af ​​de vigtigste steder for forhistorisk kultur i verden, og har en moderne historie, der daterer sig tilbage til det tredje århundrede f.Kr., da kelterne erobrede byen. Romerne indtog den over 400 år senere, den blev bebygget af slaverne efter imperiets fald og har skiftet hænder mange gange gennem årene. Den ligger på et af ​​de mest strategiske steder i Europa, hvilket betyder, at den gennem årene har set over 100 krige og er blevet ødelagt totalt over 40 gange.

Denne modstandsdygtighed ses med et besøg til denne by og tilbyder de besøgende et unikt indblik i den lokale kultur på en måde, som ingen anden by er i stand til at duplikere. Med talrige festivaler og arrangementer i løbet af året, er der også noget utroligt at opleve i Beograd.

Beograd har nogle fantastiske museer

Et af de mest unikke områder i Beograd er Stari Grad, som har en kæmpe samling af forskellige arkitektoniske stilarter, der dækker over to århundreders historie. På din vej derhen, gemt i Kalemedgan lige nord for dette område, ligger Militærmuseet. Det dækker militærets historie i det tidligere Jugoslavien, og nogle af udstillingerne omfatter erobrede våben fra Kosovos Befrielseshær og sjældne kanoner. Der er også stykker af en amerikansk B2, der blev skudt ned i 1999.

Militærmuseet ligger i Citadel, som oprindeligt blev bygget af Kelterne og derefter udvidet til den lokale flodslette af romerne. Tag dig lidt tid til at udforske brystværnene, tag dit kamera med for de flotte udsigters skyld, og vær forberedt på at more dig overraskende godt.

Som prikken over i’et bør du sørge for fuldt ud at udforske Skadarska, som byder på en brostensbelagt gade, der er fyldt med taverner, musikere, der slentrer sammen med dig, og en række kunstgallerier, du kan udforske. Snup en middagskaffe og -sandwich på en af ​​cafeerne, så vil du se bare ét eksempel på Beograd, når den er bedst.

Beograd har også en række skjulte skatte

En af de bedste små skjulte perler er ikke længere nogen stor hemmelighed i Beograd. Hos Little Bay, vil du kunne opleve en række traditionelle europæiske menupunkter, fra en traditionel engelsk steg om søndagen til laks i en klassisk estragonsauce. Du kommer ikke til Little Bay blot for madens skyld, men fordi dit bord også gør dobbelt tjeneste som operakasse. Mens du spiser, vil der blive sunget opera for dig, hvilket giver en helt unik oplevelse.

For en unik oplevelse, hvis du vil nyde lidt af Beograds natteliv, er Andergraund helt sikkert det sted, du skal være. Den blev oprindeligt bygget som bunker og blev derefter omdannet til en champignongård, før den blev til natklub. Der er levende musik om lørdagen, kæmpe menneskemængder til stort set alle sportsbegivenheder, og der tilbydes rimelige priser.

Hvad kunne du finde på at foretage dig i Beograd? Lad disse forslag hjælpe dig med at fylde dine rejseplaner i dag, så du kan opleve de vigtigste ting i denne by på din egen unikke måde.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Subotica – Beograd med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Subotica over Novi Sad til Beograd optaget i november 2018

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Belgrade
clear sky
24.9 ° C
26.4 °
21.8 °
57 %
3.1kmh
0 %
fre
41 °
lør
29 °
søn
19 °
man
22 °
tirs
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Belgrade
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Belgrade #iBelgrade #VisitBelgrade #Serbia #VisitSerbia #Beograd #Serbien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her