Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Berchtesgaden

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Berchtesgaden, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Berchtesgaden

En sneklædt bjergtinde tårner sig op foran dig. Luften virker frisk med en anelse granduft, måske, og en let kulde i vinden lader dig vide, at du er i bjergene.

Berchtesgaden ligger i de bayerske alper og danner indfaldsvejen til en nationalpark af samme navn. Man kan nå Tysklands tredjehøjeste bjerg fra denne by, og den byder på flere forskellige aktiviteter inden for bjergklatring. Der ligger endda en issø, der byder på det klareste vand, og kun elektriske og manuelt drevne både er tilladt på vandet for at holde det rent.

Berchtesgaden er en by for folk, der elsker at være udendørs, men som samtidig gerne vil have en operationsbase, der kan give dem service i verdensklasse. Hvis det er det, du søger i din næste ferie, er der her nogle få ting mere, du kan forvente med et besøg til dette samfund.

Der er et antal levn fra Anden Verdenskrig, man kan se

Berchtesgaden og det omgivende område blev sikret af nazistpartiet længe før begyndelsen på Anden Verdenskrig som feriested for partiets ledelse. Selv Hitler havde en bjergbeboelse i området. Selv om mange af disse bygninger blev fjernet eller revet ned, er der stadig nogle få steder, du kan tage hen for at se, hvad der er tilbage. SS’s hovedkvarter i Hotel Zum Turken står stadig tilbage, og det gør Albert Speers bolig også, og informationscentret på bjerget er Gölls tidligere gæstehus. Hvis du besøger gæstehuset vil du også have adgang til bunkersystemet for Obersalzberg.

Bunkerne under jorden er ikke den eneste fascinerende tur de besøgende kan nyde, når de turnerer Berchtesgaden. Salt minerne, der giver samfundet uhyre mængder af “hvidt guld” har tilbudt 90-minutters ture siden 2007. Besøgende skal tage beskyttende udstyr på og modtager træning om sikkerhed i minen. Under jorden ligger der en oplyst se med samme saltkoncentration som det Døde Hav, der skal krydses.

Nyd alt, hvad Berchtesgaden National Park har at byde på

Med over 210 kvadratkilometer natur, du kan gå på opdagelse i, er der masser at se og gøre i nationalparken. Start med den 2 kilometer lange sti, der vil føre dig op til issøens bredder, hvor du kan tage nogle fantastiske billeder. Der ligger endnu en dejlig vandresti på sydsiden af søen, der fører til Obersee. Uanset hvad, du vælger at foretage dig, skal du bare huske at have kameraet med, for udsigterne vil være fremragende.

En lang dags vandring betyder, at du vil få samlet en god appetit, så Berchtesgaden har masser a fantastiske spisemuligheder at tilbyde dig. Et af de bedste valg er Le Ciel, som har en Michelin stjerne som bevis for, hvor god den virkelig er. Du vil finde den i Hotel InterConti og den klassiske menu er bygget over regionale ingredienser. Der er dog kun 32 siddepladser i restauranten, så du skal bestille bord på forhånd for at komme til.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Berchtesgaden Turistinformation

Baumgartenallee
Berchtesgaden

T: +49 8652 9445300

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Berchtesgaden
light snow
1.7 ° C
3.5 °
-0.2 °
81 %
5.7kmh
75 %
tirs
2 °
ons
6 °
tors
2 °
fre
-3 °
lør
-3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Berchtesgaden
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Berchtesgaden #iBerchtesgaden #VisitBerchtesgaden #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her