Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Bergen

Norge

#Norge Togrejser til Norge Find information og inspiration om togrejser til Norge på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Norge. Visit Norway Norge er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bergen, Norge

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bergen

Denne by fra det 11. århundrede er den næststørste i Norge, men er mere kendt for sin smukke beliggenhed i landet.

Den er kendt som “De 7 Bjerges By” og de udsigter, der omgiver denne by, giver den en stille og fredfyldt atmosfære, der hurtigt vil smitte af på dit sind, krop og sjæl. Det ligger ud til havet og mange af Bergens forstæder Bergen ligger på øer ud for fastlandskysten.

Planlægger du et besøg inden for den nærmeste fremtid til denne maleriske by ? Her er nogle få af vores anbefalinger, der kan hjælpe dig med at få det mest mulige ud af oplevelsen, når du besøger Bergen.

Bergen er en by, der udstiller sin kultur

Noget af det bedste ved at besøge Bergen er, at der altid synes at være gang i en eller anden slags festival. Den største festival at planlægge en tur til denne by efter, er den Internationale Festival, som blev grundlagt i 1950’erne. Formålet med Den Internationale Festival er at fremvise prominente norske kunstnere inden for et stort udvalg af medier, fra opera til malerkunst. Det finder sted den anden uge i maj hvert år.

Der er et par andre festivaler, som man også kan overveje at deltage i:

Night Jazz: Denne festival er den længst kørende jazz festival i Nordeuropa. Den foregår på samme tid som Festspillene i Bergen, så det er endnu en grund til at komme i den anden uge af maj! Der præsenteres traditionel jazz sammen med andre former for verdensmusik og andre udtryk for jazz.
Bergenfest: Denne festival finder i reglen sted omkring en uge eller to før International Festival. Den fokuserer også på musik, men du får et større udvalg af udtryk. Der lægges vægt på folkemusik og blues, men du kan finde alt fra funk til gospel musik så godt.
Bergen Food Festival: Hvis du ønsker at få en smag af Norge eller at se det bedste af, hvad Bergen har at tilbyde, så er den årlige Food Festival, der holdes i september, en vidunderlig undskyldning for at besøge denne by. Festivalen afholdes på Bryggen, Hanseatiske Mole, så sørg for at tage dit kamera med, for der er mange muligheder for at få et godt billede!

Det vrimler med udendørsaktiviteter i Bergen!

På grund af byens nærhed til naturen, er der masser af muligheder for at komme ud og udforske regionen, afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan tage en bådetur i området og besøge de forskellige øer, kommunen består af. Der tilbydes fiskeri, vandreture og golf, alle i et stort udvalg af sværhedsgrader, så alle uanset niveau eller fysisk evne kan nyde en smuk solskinsdag.

Hvis du kun kan gøre én ting, anbefaler vi dog at tage sporvognen op til udsigtspunktet på Fløien Bjerget. Du vil kunne at se hele Bergen fra toppen, og der er masser af stier, der kan føre dig til enestående udsigter over bjergene eller til en stille, fredfyldt sø. Der er en legeplads til børnene, hvis du har familien med, og restauranten er fantastisk god!

Er du klar til at tage til Bergen, så du kan nyde kulturen og den udendørs skønhed, som denne by udstiller hver dag!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bergen – Oslo med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Bergen til Oslo Rute Bergen Voss 1:06:00 Myrdal 1:56:30 Finse 2:28:45 Geilo 3:09:30 Ål ...

VY Norges Statsbaner

De norske statsbaner VY Gruppen (tidligere NSB, Norges Statsbaner) Schweigaards gate 23 Postboks 1800 Sentrum 0048 Oslo Norge +47 23 62 00 00 Website Tog i Norge Det norske jernbanenet er ikke blandt de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bergen
light rain
17.8 ° C
18.4 °
17.2 °
96 %
0kmh
75 %
tirs
18 °
ons
15 °
tors
15 °
fre
14 °
lør
15 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BERGEN
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bergen #iBergen #VisitBergen #Norway #VisitNorway #Norge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her