Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Berlin

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Berlin, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Berlin

Berlin er Europas nyeste og mest dynamiske hovedstad, og er siden genforeningen i 1990 blevet en af de allerstørste attraktioner på vort kontinent. I en enorm forandringsproces er det delte Berlin smeltet sammen til en særdeles levende, sammenhængende og charmerende storby.

Fart og forandring har altid været byens adelsmærke – det enorme forandringstempo er i sig selv er fascinerende, og sådan er det også i dag. Berlin er en by der konstant genopfinder sig selv.

Berlin blev igen officielt regeringsby fra 1999, og siden midten af halvfemserne er den boomet på mange måder. Udover hele nye bydele ved Potsdamer Platz, er fx over 25 større museer kommet til: Det Jødiske Museum og Berlinische Galerie er blandt de mest markante. Berlins kulturelle liv er ubetinget blandt de stærkeste trækplastre. Med tre operahuse og 175 museer huser byen et enormt stort udvalg af kunst og arkitektoniske værker. Museumsinsel med de otte klassiske museumssamlinger i verdensformat er Berlins kunstneriske skatkammer. Her står mesterværkerne side om side.

Det levende bymiljø byder på et rigt udvalg af kulinariske oplevelser, indkøbsmuligheder og underholdning. Berlin folder sig ligeligt ud om dagen og som om natten. Byens natteliv er fristende og legendarisk for sin mangfoldighed. Så kan man fristes, er der ingen grund til at tidligt i seng.

Byen er i de senere år for alvor kommet på landkortet som en af Europas allerstørste rejsemål. Der kommer årligt 100 millioner endagsturister, og med 14 millioner overnattende gæster er Berlin blevet Europas 3. største turistmagnet efter London og Paris. Helt fortjent. Berlin har stadig mange grønne rolige oaser og indbyggerne har overskud, tid og tolerance. Berlin tiltrækker folk fra mange verdenshjørner og har i mange år været frisindets by. Her lever mennesker fra 185 lande fredeligt side om side. Tidligt kom de franske huguenotter og i dag er Berlin fx den største tyrkiske by uden for Tyrkiet, i 1990’erne kom mange fra Vesten og især fra den tidligere hovedstad Bonn. I dag tiltrækker Berlin som omdrejningspunkt mellem Vest- og Østeuropa, stadig flere nye internationale indbyggere og en typisk berliner er en person under de 40 år.

Samtidig er prisniveauet godt og vel 20 % under det danske. Og skal man spise ude, drikke kaffe og snuppe en cocktail, så ligger prisen mange steder på omkring halvdelen af tilsvarende danske priser. Berlin er faktisk en af Europas billigste hovedstæder.

Berlin er tilmed Tysklands absolut største by og spreder sig over 891,7 km2, (Bornholm er fx på 587 km2) Attraktionerne er spredt ud i de mange bydele som alle er forbundet af et fremragende og pålideligt offentligt trafiksystem. Men Berlin kan også opleves til fods og med cykel.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Berlin Turistinformation

Am Karlsbad 11
10785 Berlin

T: +49 030 – 2647480
F: +49 030 – 25002424

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bad Schandau – Neustrelitz – Rostock

Førerkabine tur Bad Schandau til Rostock via Dresden Friedrichstadt, Elsterwerda, Berlin Schönefeld, Neustrelitz  

Berlin Hauptbahnhof – Poznan – Gdynia

Togtur med udsigt fra EC 55 Berlin Hauptbahnhof til Gdynia over Bydgoszcz Rute Berlin Hauptbahnhof Berlin Ostbahnhof Frankfurt (Oder) Rzepin Świebodzin Zbąszynek Gniezno Inowroclaw Bydgoszcz Tczew Gdansk Sopot Gdynia

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Berlin
clear sky
21 ° C
22.8 °
17.8 °
61 %
3.6kmh
0 %
fre
23 °
lør
18 °
søn
19 °
man
22 °
tirs
15 °

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Berlin
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#germany #berlin #iberlin #visitberlin #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her