Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bern

Schweiz

#Schweiz Togrejser til Schweiz Find information og inspiration om togrejser til Schweiz på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Schweiz. Visit Switzerland Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bern, Schweiz

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bern

Bern betragtes konsekvent som værende en af verdens bedste byer. Hvis du besøger den historiske gamle by, der er omgivet på tre sider af Aare, får du mulighed for at nyde et område, der stort set er forblevet uberørt siden det 15. århundrede.

Det er et fremragende eksempel på middelalderlig karakter, der alligevel understøtter en moderne livsstil.

Inden for den gamle by, finder du den højeste katedral i Schweiz. Klokketårnet er 100 meter højt. Klokken, som er støbt i det 17. århundrede og vejer 10 tons, bruges stadig jævnligt. Man kan endda stå ved siden af klokken, når den ringer, men du skal have høreværn på for at få den oplevelse.

Zytglogge er endnu et af Berns vartegn. Det er et klokketårn fra Middelalderen, der er bygget i det 13. århundrede, og man må nok sige, at det er byens mest velkendte bygning.

“Untertorbrucke” er en fantastisk chance til at få på opdagelse i Bern. Denne bro er Berns ældste bro, der stadig eksisterer. Den blev oprindeligt bygget i det 13. århundrede, og en stenbro erstattede den oversvømmede træbro i det 15. århundrede. Der er flere områder omkring floden, hvor man kan gå tur og nyde en smuk oplevelse.

Bern er også hjem til over 100 offentlige springvand. 11 af disse springvand har allegoriske statuer fra renæssancen. Alle springvand fra det 16. århundrede blev bygget til byens vandforsyning, og på når en er de skabt af Hans Gieng.

Et besøg i Schweiz er ikke komplet uden en overnatning i Bern. Med de storslåede bygninger, historiske udsigter og mange muligheder for at slappe af og more sig, er det et eventyr til en overkommelig pris, der tilbyder noget for enhver.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Basel SBB – Bern med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Basel SBB til Bern optaget i februar 2020 Rute 1:00   Basel 4:26   Basel Bad 6:47   Muthenz 7:16   Brugg 11:35 Liestal 14:35 Lausen 16:03 Itingen 17:01 Sissach 18:47 Gelterkinden 21:54 Teknau 27:00 Olten 34:50 Rothrist 52:47...

SBB Schweizerische Bundesbahnen

De schweiziske statsbaner SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses) Hilfikerstrasse 1 3000 Bern 65 Schweiz Website Tog i Schweiz De schweiziske jernbaner har et virkeligt godt jernbanenet og de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bern
clear sky
-0.3 ° C
1.6 °
-3.1 °
83 %
1.5kmh
10 %
tirs
3 °
ons
6 °
tors
3 °
fre
0 °
lør
-0 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bern
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bern #iBern #VisitBern #Switzerland #VisitSwitzerland #Schweiz

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her