Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Bilbao

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bilbao, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bilbao

Bilbao, som det baskiske folk kalder Bilbo, er et kommercielt knudepunkt, der har været indflydelsesrigt i regionen siden det 14. århundrede.

Det er et industrielt center, der fokuserer på at levere tjenesteydelser, mens de også anstrenger sig for at give de besøgende et indtryk af den regionale kultur. Byen ligger på den Iberiske Halvø og har et oceanisk klima med moderat nedbør hele året, og jævne temperaturer, så at det aldrig er for varmt eller for koldt. Hvorfor bør folk besøge Bilbao? Ligesom denne by er ved at genopfinde sig selv gennem et byfornyelsesprojekt, kan du også genopfinde dig selv inden for denne bys murene.

Guggenheim Museet i Bilbao

Et af de førende fornyelsesprojekter i byen er Guggenheim Kunstmuseum i Bilbao. Selve bygningen, som huser en samling af både moderne og nutidig kunst, er et mesterværk, der holder Guggenheim traditionerne i hævd. Udstillingerne veksler året rundt og giver lokale kunstnere mulighed for at blomstre inden for rammerne af et museum i verdensklasse. Strukturelle kunstværker omgiver også bygningen, hvilket gør dette Frank Gehry design af krom og metal design af Frank Gehry til et af de steder i Bilbao, du ikke må gå glip af.

Hvad med lidt eventyr?

For at besøge basilikaen Begona, er du nødt til at være villig til at gå op af næsten 300 trin for at komme op til toppen af bakken, hvor den ligger. Selve udsigten er klatreturen værd at klatre, og det er et besøg indenfor også. Selv om du ikke rigtig er til det religiøse, gør basilikaens skønne kunst og arkitektur dette til en vidunderlig eftermiddagstur, især når du tager vandreturen i betragtning. Hvis du ikke er meget for at gå på trapper, er der en elevator, der vil bringe dig op til kirken, selv om det koster lidt ekstra for hver person at benytte sig af denne mulighed.

Er du klar til en dejlig vandretur?

Hvis du gerne vil udforske Bilbao, er den Gamle By et af ​​de bedste steder at gøre det. Den kaldes Casco Viejo, og var, sammen med det omkringliggende område, en del af den befæstede by indtil det 19. århundrede. Dette kvarter består af syv gader, der er fyldt med dejlige steder, hvor man kan spise, handle ind og gå på opdagelse. Der ligger også flere museer i området, som vil give dig et indblik i regionen, og der er gallerier fyldt med lokal kunst, du kan tage med hjem. Hvis du tilfældigvis vælger at se dig om til fods, så glem ikke at stoppe ved Plaza Nueva og prøv pintxos!

Bilbao er fyldt med spænding, vidunder og moderne komfort, og du kan opleve et stykke historie hver gang, du kommer på besøg her. Med den Iberiske Halvøs kulturelle arrangementer blot en kort køretur væk, er der en hel anden verden, der bare venter på at blive låst op, når du besøger denne by. Kunst, musik, teater og gode spisemuligheder venter omkring hvert hjørne.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Bilbao Turistinformation

Agencia Vasca de Turismo. Basquetour
Alameda de Urquijo 36, 5ª
48011 Bizkaia

T: +34 946077598

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bilbao
few clouds
21.8 ° C
23.1 °
20.9 °
69 %
1.8kmh
20 %
tirs
24 °
ons
25 °
tors
22 °
fre
25 °
lør
26 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bilbao
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bilbao #iBilbao #VisitBilbao #Basquexperience #VisitBasquecountry #VisitEuskadi #Spain #VisitSpain

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her