DB har indstillet trafikken med biltog på en lang række strækninger. De biltogsforbindelser der nu er tilbage med afrejse fra Hamburg-Altona er følgende:

Biltog fra Hamborg til München

Du kan tage både dig selv og bilen med biltog fra Hamborg til München så du slipper for den lange tur gennem Tyskland på motorvejen.

Toget kører om aftenen fra Hamborg og er fremme i München næste morgen. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne service.

Du kan på deres website se de aktuelle priser, der svinger hen over sæsonen

Biltog fra Hamborg til Lörrach

Toget kører om aftenen fra Hamborg og er fremme i Lörrach næste morgen. Lörrach ligger ikke langt fra den schweiziske grænse. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne service.

Se priser og køreplaner for autotoget

Biltog fra Hamborg til Villach (Østrig)

Du kan tage både dig selv og bilen med biltog fra Hamborg til Villach og Østrig så du kan spare mange kilometer på motorvejen.

Biltoget starter om aftenen fra Hamborg og er fremme i Innsbruck næste morgen. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen hvis du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne service.

Du kan på deres website se de aktuelle priser, der svinger hen over sæsonen

Biltog fra Hamborg til Wien (Østrig)

ÖBB Autotoget til Wien. Autotoget starter om aftenen fra Hamborg og er fremme i Wien næste morgen. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen hvis du ønsker det. Dette autotog rute køres af de østrigske statsbaner ÖBB

Du kan på ÖBB website se de aktuelle priser på biltog transport samt køreplaner til Wien, priser for biltog svinger hen over sæsonen.

Se priser og køreplaner

Biltog fra Hamborg til Verona (Italien)

Du kan tage både dig selv og bilen med biltog fra Hamborg til Verona så du slipper for den lange tur gennem Tyskland til Italien på motorvejen.

Toget kører om aftenen fra Hamborg og er fremme i Verona næste formiddag. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne service.

Bemærk at det er ikke er de tyske statsbaner der driver dette biltog men derimod Urlaubsexpress, der kører mellem Hamborg og Verona en gang pr uge i højsæsonen

Fra Verona er der til følgende destinationer

Venedig – 121 Kilometer
Bologna – 144 Kilometer
Firenze – 231 Kilometer
Rimini – 259 Kilometer
Pisa – 315 Kilometer
Ancona – 358 Kilometer
Rom – 513 Kilometer

Du kan på deres website se de aktuelle priser, der svinger hen over sæsonen