DB har indstillet trafikken med biltog på en lang række af de tidligere strækninger. De biltogsforbindelser der nu er tilbage drives af BTE / Urlaubsexpress hhv ÖBB de østrigske statsbaner og er følgende:

Biltog fra Sydtyskland, München til Hamburg

Du kan tage både dig selv og bilen med biltog fra München til Hamburg så du slipper for den lange tur gennem Tyskland på motorvejen.

Toget kører om aftenen fra München og er fremme i Hamburg næste morgen. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne service.

Du kan på deres website se de aktuelle priser, der svinger hen over sæsonen

Biltog fra Sydtyskland (Schweiz), Lörrach til Hamburg

Toget kører om aftenen fra Lörrach der ligger tæt på grænsen til Schweiz, og er fremme i Hamburg Altona næste morgen. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne service.

Se priser og køreplaner for autotoget

Biltog fra Østrig, Villach til Hamburg

Biltoget starter om aftenen fra Villach og er fremme i Hamborg næste morgen. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen hvis du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne service.

Du kan på deres website se de aktuelle priser, der svinger hen over sæsonen

Biltog fra Østrig, Wien til Hamborg 

ÖBB Autotoget fra Wien til Hamborg Altona. Autotoget starter om aftenen fra Wien og er fremme i Hamborg Altona næste morgen. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen hvis du ønsker det. Dette autotog rute køres af de østrigske statsbaner ÖBB

Du kan på ÖBB website se de aktuelle priser på biltog transport samt køreplaner til Wien, priser for biltog svinger hen over sæsonen.

Se priser og køreplaner

Biltog fra Italien, Verona til Hamborg

Toget kører om aftenen fra Verona og er fremme i Hamborg næste formiddag. Du kan bestille sovevogn eller liggevogn på turen his du ønsker det. Hvis man tager i betragtning at du sparer en hotelovernatning undervejs er det rimelig pris at benytte denne service.

Du kan på website se de aktuelle priser, der svinger hen over sæsonen