Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bodø

Norge

#Norge Togrejser til Norge Find information og inspiration om togrejser til Norge på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Norge. Visit Norway Norge er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bodø, Norge

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

 

Visit Bodø

Formålet med grundlæggelsen af Bodø, som fandt sted i 1816, var at skabe en handelsplads. Da opsvinget i sild fandt sted i 1860, var det dog en naturlig overgang at gøre dette samfund til en fiskerby.

Den blev næsten fuldstændig tilintetgjort under Anden Verdenskrig, så arkitekturen er ikke særlig imponerende, da den er blevet restaureret for funktionalitet mere end noget andet. Når du kommer på besøg om sommeren, vil du kunne lugte fisken i luften stort set hele tiden. Alligevel er der noget tillokkende ved dette samfund, der vil drage dig tilbage igen, når du får mulighed for det.

Hvis du er klar til at gå på opdagelse nord for polarcirklen, udgør Bodø en fremragende mulighed for, at du kan nå dette mål. Her er, hvad du kan forvente, med dit kommende besøg til denne smukke havneby!

Et besøg i Mjelle er altid en god idé

Selvom man ikke typisk tænker på en strand som det ideelle sted at være, når du befinder dig over polarcirklen, springer Mjelle dig i øjnene og inviterer dig til at nyde de varmere dage, Bodø har at byde på. Omringet af grønne bjerge og med møller, gårde og stalde i den nærmest omegn, er det en rustik oplevelse, der er populært besøgt, når det er varmt nok til at nyde dagen.

Polarnatten rammer aldrig rigtig dette fællesskab, selvom bjergene blokerer for solen fra december til januar måned. Mange bruger denne kendsgerning til at nyde vintermånederne, især ved at besøge Salstraumen, en af ​​de mest autentiske landsbyer, du kan finde i hele Norge. Det er en chance for at gå tilbage i tiden og se, hvordan livet i området var.

Hvad med et sted, der har en sjov, hip atmosfære?

Selvom du ikke vil finde mange valgmuligheder i denne tætbefolkede by, vil du more dig storartet, hvis du tager på Bjork. Den er åbnet for nylig, og henvender sig til den yngre generation, og her kan du få fat i en pizza bagt over åben ild til at varme dig op på en kølig dag, eller noget fremragende sushi, hvis det er det, du foretrækker. For at gøre det ekstra sjovt, ligger baren i en forseglet bro, der går over det lokale indkøbscenters vigtigste passage, så det er et godt tidspunkt til at udspionere folk, mens de går omkring.

Hvis du er ude efter en kop kaffe eller måske en lokal øl, så er Paviljongen en stor oplevelse. Det er et udendørs sted, der ligger på det centrale torv i Bodø, og hvor du endda kan få dig en god frokost, der ikke vil koste dig en formue.

Når du er helt mæt, hvorfor så ikke arbejde måltidet af ved at tage rundt på Norsk Luftfartsmuseum? Det er et stort kompleks, der byder på et komplet glimt af landets luftfartshistorie. Det er mere end 10.000 kvadratmeter i størrelsen, så det er en god måde at tilbringe resten af ​​en eftermiddag på, hvis du elsker fly.

Er du klar til at aflægge et besøg i Bodø i dag? Dette samfund giver dig måske ikke verdens bedste atmosfære, men det tilbyder en unik charme, der vil bringe et smil til dit ansigt, når du får et glimt af de naturlige vidundere, der omgiver dig.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Trondheim – Bodø med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Trondheim til Bodø Rute Trondheim 0:00:00 Stjørdal 0:38:00 Levanger ...

VY Norges Statsbaner

De norske statsbaner VY Gruppen (tidligere NSB, Norges Statsbaner) Schweigaards gate 23 Postboks 1800 Sentrum 0048 Oslo Norge +47 23 62 00 00 Website Tog i Norge Det norske jernbanenet er ikke blandt de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bodø
scattered clouds
-0.9 ° C
-0.7 °
-1.1 °
84 %
5.7kmh
40 %
tors
1 °
fre
1 °
lør
-3 °
søn
1 °
man
0 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BODO
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bodø #iBodø #VisitBodø #Norway #VisitNorway #Norge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her