Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Bordeaux

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bordeaux, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bordeaux

Med et navn, der er umiddelbart genkendeligt verden over, er Bordeaux industricenter for vinproduktion.

Regionen omkring denne by alene tegner sig for mere end €14500000000 årligt, bare i vinsalg! Den er hjemsted for verdens vigtigste vinfestival og med rette, da man har produceret vin i denne region i hvert fald siden det 8. århundrede. Den historiske del af Bordeaux er også opført som en UNESCO Verdensarvslokalitet, på grund af, at udbygningen fra det 18. århundrede er blevet bevaret.

Overvejer du en tur til Bordeaux i den nærmeste fremtid? Hvis du gør det, så er her nogle af vores vigtigste anbefalinger, som kan bidrage til at gøre en god tur fantastisk!

Selvfølgelig skal du skal se en af ​​de største torvepladser i Europa

Præcist hvor stor er Place des Quinconces? Den er godt 12 hektarer i størrelse, hvilket betyder, at du har masser af plads til at vandre omkring og nyde seværdighederne. Pladsen blev oprindelig anlagt i 1820 og blev bygget som en defensiv foranstaltning. Kanonerne i Chateau Trompette blev rettet mod torvets midte, da enhver angriber ville være nødt til at løbe henover pladsen. Men i dag er det eneste løberi, du skal gøre, at rende rundt og se på de storslåede skulpturer og monumenter, der pryder området.

Når du har nydt pladsen, er det tiden at komme en tur til byens centrum, så du kan nyde den charme fra det 18. århundrede, som kun Bordeaux kan give dig. Den er en af ​​de første franske byer, der udviklede en urban identitet og så mange af Frankrigs første store storbysprojekter ligger inden for dette historiske område. Det er ikke usædvanligt at se et filmhold, der tager arkivfilm af byens ydre, som del af udviklingen af en episk produktion!

Du kunne tilbringe flere dage på Kunstmuseet!

Kunstmuseet i Bordeaux har en af ​​de fineste malerisamlinger i hele verden, men det er ikke engang det mest berømte kunstmuseum i sit eget land! Du vil finde lokaler dedikeret til mange af verdens største kunstnere med navne som Picasso, Matisse, Tiziano, Claude, Chardin, Renoir, Seurat, og mange flere. Du vil ofte finde, at folk falder helt i staver i malerens verden, mens de gennemser de mange valgmuligheder, og hvis du ikke er forsigtig, kan du ende med selv at fortabe dig helt!

Der er flere andre museer, der bør nævnes, i Bordeaux, som også er et besøg værd, hvis du er der for et længere ophold. Vores anbefaling ville være det arkæologiske og historiske museum, hvis du kun kan føje et enkelt mere til din rejseplan. Museet, der fokuserer på regionens vinhandel er også ganske interessant, mens museet for moderne kunst fokuserer på lokale kunstnere med et andet perspektiv på livet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Bordeaux Turistinformation

12 cours du XXX juillet
33080 Bordeaux Cedex

Tel: +33 (0) 5 56 00 66 00

www: website link

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Nîmes – Montauban – Bordeaux Saint-Jean

Førerkabine tur fra Nîmes til Bordeaux Saint-Jean Tider 00:00 Nîmes 28:20 Montpellier Saint-Roch 43:28 Sète 1:08:30 Béziers 1:23:30 Narbonne 1:52:07 Carcassonne 2:33:50 Toulouse Matabiau 2:58:30 Montauban Ville Bourbon 3:38:00 Agen 4:07:30 Marmande Bordeaux

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bordeaux
overcast clouds
19.2 ° C
19.2 °
18 °
94 %
1.5kmh
100 %
tirs
28 °
ons
24 °
tors
27 °
fre
27 °
lør
28 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bordeaux
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bordeaux #iBordeaux #VisitBordeaux #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her