Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Brasov

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Brasov, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Brasov

Når folk tænker på Brasov, er der mange, der tænker på Golden Stag International Music Festival. Brasov har dog meget mere at byde på end en enkelt musikfestival hvert år. Byen blev grundlagt i det 13. århundrede, og blev kaldt “Stalin City” i årtier af det kommunistiske styre, der dominerede Rumænien.

Den er centralt beliggende, så mange af Rumæniens attraktioner er let tilgængelige, men der er mange attraktioner, der gør Brasov til en vidunderlig by i sin egen ret. Hvorfor bør folk besøge Brasov? Fordi det er det perfekte sted at få et glimt af, hvad den autentiske rumænske oplevelse er.

Spøg på Bran Slot

Brasov blev oprindeligt koloniseret af transsylvanske tyskere, så mange af historierne om Transsylvanien stammer fra området inden for den generelle nærhed af Brasov. Bran Slot er takket være populære historier blevet den primære destination for folk, der søger at vide mere om Dracula. Fæstningen Bran Slot, som ligger på grænsen mellem Transsylvanien og Valakiet, er nu et museum, der er åbent for offentligheden. Tag selv-guidede ture, hvis du har lyst eller få en guide til at vise dig slottets herligheder.

Den første rumænske skole er en skjult perle

Hvis du går meget op i historie og ville elske at vide mere om Brasov og Rumænien i almindelighed, så vil du elske at besøge dette lille klasseværelse. Guiderne skræddersyr din oplevelse i klasseværelset alt efter din nationalitet, så du får et unikt perspektiv, der lader dig bedre identificere dig med det, du ser og får fortalt. Hvad selve stedet angår, er det faktisk et simpelt klasseværelse med et par grundlæggende undervisningskomponenter. Med det oplysende element lagt oven i, vil du more dig storartet med at lære, hvordan det var i Rumænien, da det først udviklede sig til nation.

Gå ikke glip af et besøg i den Sorte Kirke

Selvom det kan være lukket for renoveringer fra tid til andet, kan den Sorte Kirkes historie simpelthen ikke benægtes. Mange kirker forsøger at få deres interiører til at være endnu mere spektakulære bygningens ydre, men med den sorte kirke er det modsatte tilfældet. Denne katedral, der blev bygget færdig i det 15. århundrede, er et klassisk eksempel på gotisk bygværk med sine mange spir og afrundede kanter. Det var oprindelig en katolsk kirke dedikeret til Sct. Maria, men kirkens menighed fulgte den protestantiske bevægelse og blev lutherske, hvilket er, hvad den har været lige siden.

Er du klar til at besøge Brasov?

Brasov er en by med meget at se og meget at gøre. Fra de årlige festivaler til bjergene, der omgiver byen, kan du tage en udflugt, når det er det, du ønsker, eller gå på opdagelse i byen, hvis det er det, du vil. Der er virkelig noget for enhver smag at gøre i Brasov, også for børn, med byens mange eventyrparker.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Braşov
overcast clouds
2.8 ° C
7.7 °
1.9 °
93 %
0.4kmh
100 %
tirs
3 °
ons
1 °
tors
6 °
fre
7 °
lør
6 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BRASOV
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#romania #visitromania #brasov #ibrasov #visitbrasov #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her