Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Bratislava

Slovakiet

#Slovakiet Togrejser til Slovakiet Find information og inspiration om togrejser til Slovakiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Slovakiet. Visit Slovakia   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bratislava, Slovakiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bratislava

Som den største by i Slovakiet, tilbyder Bratislava besøgende mange fordele, skulle de finde, at deres livs rejse fører dem dertil. Som hovedstad er det en unik by, fordi den grænser op til både Østrig og Ungarn, og det er den eneste nationale hovedstad, der grænser op til to uafhængige nationer. Donau løber gennem byen, hvilket tilbyder de besøgende en chance for samspil med naturen.

En charmerende, hyggelig gammel bydel giver mulighed for at finde nogle fremragende skjulte perler. Bedst af alt kan nogle af de bedste kunstlokaler i hele Østeuropa findes inden for Bratislavas bygrænse. Planlægger du et besøg i denne charmerende, smukke by i den nærmeste fremtid? Hvis din rejse tager dig hertil, så er her et par anbefalinger til at hjælpe dig nyde dit ophold.

Du kan ikke gå nogen steder i Bratislava uden at føle, at det er som om, nogen holder øje med dig. Når du regner ud, at det er Bratislava Slot, der knejser over dig på bakken ved Donau og den gamle bydel, vil du ikke føle dig så nervøs mere! Selve slottet er næsten fuldstændig en gengivelse, fordi en brand i 1811 efterlod originalen i ruiner i over hundrede år. Der er et museum på slotsområdet, og man skal sørge for at nyde udsigten over byen fra slottets volde.

Efter at have fået et overblik over byen, er det også en god idé også at observere dens indre funktioner. Der er intet bedre sted at gøre dette end på det centrale torv, hvor der altid synes at være gang i en eller anden form for live optræden. Springvandet på torvet daterer tilbage til 1572 – det blev bygget som et redskab til at slukke brande, som var almindelige i byerne i løbet af denne æra.

Et sidste stop i Bratislava Forest Park vil fuldende turen rundt i denne by. Du kan ikke overse, hvor parken er, på grund af den tv-mast, der hæver sig over parken, som du rent faktisk kan klatre op i for at nyde udsigtsplatformen og restauranten på toppen. Sørg for at tage svævebanen, medmindre du ønsker at tage den 20 minutters vandretur op ad bakken til parkens indgang.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Krakow – Prag – Budapest

Togtur med udsigt fra EC 114,,Cracovia" Kraków Główny til Budapest-Nyugati

ZSSK Železničná spoločnosť Slovensko

De slovakiske statsbaner ZSSK (Železničná spoločnosť Slovensko) Rožňavská 1 832 72 Bratislava 3 Slovensko Website Tog i Slovakiet De slovakiske jernbaner har ikke et specielt stort jernbanenet, men du kan komme...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bratislava
few clouds
3.3 ° C
5.2 °
1.7 °
77 %
4.9kmh
20 %
tors
6 °
fre
6 °
lør
7 °
søn
9 °
man
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BRATISLAVA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#slovakia #visitslovakia #bratislava #ibratislava #visitbratislava #Slovakiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her