Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Braunschweig

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Braunschweig, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Braunschweig

Braunschweig er en drømme-destination for dem, der elsker at lære om og opleve historien på nært hold. Begyndelsen af enhver tur i denne by bør være Burg Dankwarderode. Dette tidligere slot er nu et museum, der har en fantastisk samling af ting fra middelalderen, herunder kapper, man gik med, smedejern og skulpturer og endda eksempler på brynjer. Når man går rundt i udstillingslokalerne er det som at tage en tidsmaskine tilbage til Braunschweigs tidlige stortid.

For et mere enestående syn på, hvad der har gjort det lokale område så velhavende og berømt med årene, kan dit næste stop være Ulrich Museet. Herzog Anton Ulrich var byens hertug i det 17. og begyndelsen af det 18. århundrede, og han havde en enestående kærlighed til to ting: miniature porcelænsfigurer og stentøj. Han elskede også malerier og samlede et uhyre antal kinesiske og europæiske værker, der også er udstillet.

Endnu en prominent figur i Braunschweigs historie er Heinrich der Lowe, som blev begravet ved Dom St. Blasii. Du har allerede været rundt i hans hjem på Burg Dankwarderode allerede, så det passer sig vel at besøge det religiøse sted, hvor han er begravet ved siden af sin kone, så sig et sidste farvel, mens du besøger den by, han var med til at grundlægge.

Nyd noget lækkert fra byens bedste spisesteder

Hvis du er på vej til Braunschweig, og du planlægger turen lidt på forhånd, så reserver bord på Ox, så du kan spise der. Det er langt det bedste bøfhus i byen og byder på oksehøjreb fra amerikansk kvæg, der er mørt, saftigt og perfekt tilberedt. Det bedømmes ofte som det bedste valg for turister på mange rejse-websteder, og bliver endda bedømt højere end både museerne og de religiøse steder, så regn med, at det er velbesøgt.

Hvis du leder efter en smag, der er mere hen efter det lokale, anbefaler vi på det varmeste af bestille bord på Rondo i stedet for. Dette moderne bistro ligger på øverste etage af Staatstheater og byder på en storslået tagterrasse, hvor du har fantastiske udsigter over byen, mens du spiser. Indretningen, som er bygget over et opera-tema, er også en fin detalje, du ikke finder lige hvor som helst.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Braunschweig Turistinformation

Kleine Burg 14
38100 Braunschweig

T: +49 531 4702040

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Braunschweig
clear sky
19.7 ° C
23.2 °
18.2 °
75 %
0.5kmh
0 %
tirs
30 °
ons
33 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Braunschweig
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Braunschweig #iBraunschweig #VisitBraunschweig #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her