Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Bremen

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bremen, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bremen

Som en af de største byer i det nordlige Tyskland, er Bremens fokus primært på handel og industri.

Den ligger bare en kort tur fra bredden af Nordsøen, og byen har en rig tradition, der går tilbage til begyndelsen af det 11. århundrede, da de første mure omkring denne by blev bygget. Det har længe været en af regionens største byer, og med denne historie er denne by blevet sted, hvor historien synes at komme til live med hvert trin!

Søger du selv at opleve Bremen? Så er her et par vigtige steder, du bør overveje at føje til din rejseplan, næste gang du besøger dette historiske vidunder.

Bremen har en fantastisk markedsplads

Den Marktplatz, eller markedspladsen, er en af de klassiske europæiske torve, som folk elsker at besøge på grund af de omgivelser, de kan byde på. I den ene ende er det domineret af rådhuset, som er sædet for magten i byen og et UNESCO Verdensarvssted. Det var oprindeligt bygget i begyndelsen af det 15. århundrede, men en fuld renovering blev afsluttet i det 17. århundrede, der blev gjort i renæssance stil. Der blev tilføjet endnu en udvidelse i det 20. århundrede, der også komplimenterede bygningen og har gjort den til en af de største og mest fascinerende bygninger, du nogensinde vil se. Restauranten på rådhuset har et fantastisk vinkort og er hjemsted for verdens 12 ældste vine.

Når du besøger markedspladsen, skal du tage et øjeblik og se på de forskellige monumenter og statuer, der dominerer området. Af disse er den mest bemærkelsesværdige statuen af Roland, der vises som byens beskytter, og du vil opdage, at skjoldet han bærer, minder dig om noget. Et besøg i Peterskirken bør også være på dagsordenen, så du kan se skulpturer af David, Moses, Karl, og disciplene Peter og Paulus.

Omkring pladsen er der også meget at se

Når du begynder at komme længere omkring, vil du bemærke endnu nogle få bemærkelsesværdige steder, der drejer sig om renæssancen. Der er flere, mange flokker omkring, men en af de mest oversete er Essighause, som er et byhus med gavle og måske det bedste eksempel på renæssancearkitektur i hele byen. Det blev næsten fuldstændig ødelagt i 1943 under bombningen af byen, men det er blevet genopbygget til dets tidligere herlighed.

Det er oprindeligt bygget i det tidlige 17. århundrede, og facaden og interiøret reflekterer Esich familien, der byggede det. Det er opkaldt efter eddikeindustrien og har det set mange bemærkelsesværdige historiske mennesker på dens vægge, herunder Carl Jung, Freud, og hvem ved hvor mange andre, da en vin bar blev åbnet her i 1897. I dag er det ejet af en bank og er et historisk monument.

Er du klar til at besøge Bremen? Med flere originale eller restaurerede bygninger, der hylder renæssancen, vil du føle tiden flyde gennem gaderne i denne by og den vil synes at standse for dig, så du vil få chancen for at opleve et virkelig perfekt øjeblik. Det er det, et besøg i Bremen handler om!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Bremen Turistinformation

Findorffstrasse 105
28215 Bremen

T: +49 0421 3080010

www: website link

Tourismus Bremen

WFB Wirtschaftsförderung Bremen GmbH
Findorffstraße 105
28215 Bremen

T: +49 (0) 4 21 308 00 75
F: +49 (0) 4 21 308 00 25

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bremen – Hannover – Würzburg

Førerkabine tur Bremen over Hannover, Göttingen, Bebra, Fulda til Würzburg.  

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bremen
snow
0.9 ° C
1.1 °
0.2 °
95 %
3.1kmh
75 %
tirs
3 °
ons
5 °
tors
3 °
fre
3 °
lør
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bremen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bremen #iBremen #VisitBremen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her