Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Bremerhaven

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bremerhaven, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bremerhaven

Bremerhaven er en by, der spiller en afgørende rolle i Tysklands daglige økonomiske udvikling. Byen har en af ​​landets vigtigste havne, og selv om det er en forholdsvis ny by, der blev grundlagt i 1827, er den alligevel blevet en af verdens største containerhavne. Der importeres og eksporteres over 1,3 millioner biler gennem denne by hvert år. Det er ikke en by, hvor du vil finde mange historiske bygninger, men der er nogle interessante steder at besøge, hvis du vil gøre Bremerhaven til dit rejsemål.

Bremerhaven Zoo er en af de vigtigste seværdigheder

Det enestående ved Zoo am Meer, eller ”Zoo’en ved havet” er, at det først og fremmest fokuserer på det arktiske dyreliv. Med undtagelse af silkeaberne og chimpanserne, trives næsten alle dyrene her i jordens koldere klimaer. Isbjørnene er en af de vigtigste attraktioner, og der er også folk, der kommer for at se de berømte Humboldt pingviner siden et par af samme køn blev omtalt i nyhederne verden over for et stykke tid siden.

Mens du er nede ved havet, kan det anbefales at besøge nogle af de ekstra ting, man kan se ved havnen. En af de mest fascinerende er Hansekogge, som er en gammel ruin af et tandhjul, som daterer tilbage til det 14. århundrede. Det er udstillet på det Tyske Skibsfartsmuseum og med tiden har man møjsommeligt genvundet næsten 2000 fragmenter og udstillet dem, så man kan få et autentisk billede af skibsfart i gamle dage.

Du bør også overveje et sidste stop for at se U-2540, Wilhelm Bauer, som også er fantastisk. Dette er den eneste museumsbåd fra XXI ubådsserien, og den blev sænket i slutningen af ​​Anden Verdenskrig uden nogensinde at have været på patrulje. Det blev bjærget fra havbunden i 1957 og taget i brug igen i 1960 med en civil besætning.

En by ved havet bør have nogle fantastiske muligheder for at nyde alt godt fra havet

Bremerhaven er hjemsted for en af ​​de bedste restauranter, du nogensinde vil besøge under dine rejser. Restauranten Herbert Franke serverer røget fisk i en venlig familieejet restaurant, hvor du kan smage de traditionelle opskrifter i hver eneste bid. Hvert stykke fisk er håndrøget perfekt, hvilket gør det mere lækkert end du nogensinde ville have troet muligt, indtil det øjeblik. Vi kan garantere dig én ting, når du besøger denne restaurant: de lokale katte vil pludselig indsmigre sig for at blive bedste venner med dig!

Hvis du ikke kan komme ind på Herbert Franke, skal du overveje at få bord på Natusch i stedet. Stedet ligger nær Comfort Hotel nede ved fiskerihavnen og har en menu, der er rimeligt prissat. Bemærk, at restauranten er dog lukket om mandagen, så husk det, når du lægger dine planer, så du kan nyde dette dejlige varme spisested.

Det kan godt være, at Bremerhaven har tjent som en kanal for immigration og handel før i tiden, men i dag er det mere end bare en havneby. Det er et sted, hvor du kan slappe af, nyde et godt måltid og lade resten af verden gå dig forbi. Føj disse ideer til dine planer, mens du besøger denne by, så skal du nok nyde hvert eneste øjeblik, du tilbringer her.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Bremerhaven Turistinformation

H.-H.-Meier-Strasse 6
27568 Bremerhaven

T: +49 0471 9464610
F: +49 0471 9464619

www: website link

Tourismus Bremen

WFB Wirtschaftsförderung Bremen GmbH
Findorffstraße 105
28215 Bremen

T: +49 (0) 4 21 308 00 75
F: +49 (0) 4 21 308 00 25

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bremerhaven
overcast clouds
20 ° C
21.8 °
19.1 °
83 %
4.9kmh
89 %
tors
20 °
fre
22 °
lør
21 °
søn
24 °
man
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Bremerhaven
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Bremerhaven #iBremerhaven #VisitBremerhaven #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her