Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Brno

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Brno, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Brno

Byen, som er den næststørste by i Tjekkiet, har været skueplads for ​​flere historisk vigtige kampe i de sidste par århundreder.

Det, der gør Brno unik blandt verdens byer, er, at den bruger op mod 30 millioner euro hvert år på kultur alene. Dette giver byen, der er lille, hvad storbyer angår, mange live festivaler, udstillinger, museer og andre kulturelle arrangementer, man kan deltage i og besøge hele året. Nogle kan ikke finde charmen i Brno ved første øjekast, men efter et par dage vil du opdage, at Brno er et fantastisk sted at opleve tjekkisk kultur.

Gå ikke glip af et besøg på Spilberk Slot

Spilberk Slot, der har tjent som fæstning i flere århundreder, blev bygget i det 13. århundrede til beskyttelsesformål. I det 19. århundrede blev slottet dog omdannet til at være et fængsel for folk, der modsatte sig det habsburgske monarki. En rundvisning vil tage dig gennem Spilberk Slots historie og vil vise dig, hvordan en dag i livet af en fange gik til. Det bedste ved det hele er, at slottet er let tilgængeligt med flere vandrestier, der gør et besøg på slottet let for næsten alle. Vær sikker på at medbringe dit kamera for også at få et godt billede af udsigten over Brno, da Spilberk Slot ligger på en bakke.

Tag en heldagstur til Macocha Abyss uden for byen

Storbylivet kan være spændende og lærerigt, men sommetider er det rart lige at fået at få lagt byen bag sig for en dag. I Brno er dette ganske nemt at gøre på grund af den tætte nærhed af Macocha Abyss. I omgivelser, der kun kan beskrives som eventyrlige, får du chancen for at tage en underjordisk rafting tur gennem strålende huler med stalaktitter og stalagmitter i massevis. Når du er færdig med at stirre på de underjordiske vidundere, kan du tage en sporvogn op til toppen af ​​afgrunden og få en fantastisk udsigt fra oven, der vil gøre dig åndeløs af beundring. Hvorfor skal folk tage til Brno? Om ikke andet for at se dette utrolige syn.

Tag dig tid til at se Tugendhat Villa

Hvis du elsker minimalistisk arkitektur, må du absolut sætte tid til side til Tugendhat Villa. Haverne og kælder udstillingerne er nemme at få adgang til, men hvis du vil have den fulde rundtur, er det bedst at sørge for, at du reserverer dit besøg på samme tidspunkt, som du bestiller din samlede tur til Brno. Med de omfattende restaureringer, der er gjort på ejendommen, vil du opdage, at du ikke alene får en smuk udsigt, men du får en smuk oplevelse, der hjælper dig med at lære mere om tjekkisk kultur i almindelighed.

Mange mennesker vælger at besøge Prag for at få et glimt af tjekkisk kultur, og det er en skam, fordi Brno har lige så meget at byde på. Nogle vil måske sige, at den gør det endnu bedre. Én ting er sikker – du vil helt sikkert få mere ud af din rejse, når du ikke skal kæmpe dig igennem den strøm af turister, der flokkes til Prag og andre mere opreklamerede byer. Hvis du er klar til at opleve den kultur og charme, som Den Tjekkiske Republik har at byde på, så er du klar til at besøge Brno.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Brno – Česká Třebová

Førerkabine tur fra Brno til Česká Třebová  

Brno – Kutná Hora

Førerkabine tur fra Brno til Kutna Hora  

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Krakow – Prag – Budapest

Togtur med udsigt fra EC 114,,Cracovia" Kraków Główny til Budapest-Nyugati

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Brno
clear sky
25 ° C
27.8 °
22.5 °
64 %
3.1kmh
0 %
tirs
30 °
ons
33 °
tors
34 °
fre
27 °
lør
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BRNO
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#czechrepublic #czechia #brno #ibrno #visitbrno #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her