Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Brussels

Belgien

#Belgien Togrejser til Belgien Find information og inspiration om togrejser til Belgien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Belgien. Visit Belgium   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bruxelles, Belgien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Brussels

Bruxelles, Brussel, Bryssel, kært barn – mange navne, blev på et tidspunkt stemt som den mest kedelige by i hele Europa. I betragtning af det finurlige syn på livet, byen synes at tage som helhed, er den opfattelse ret utrolig! Hvis du leder efter et unikt, sjovt sted at tage til på din næste ferie, er Bruxelles et fremragende valg! Det kan godt være, det er Europas bedst bevarede hemmelighed lige nu, men når du oplever byen i egen person, kan det godt være, at du vil overveje at komme tilbage gang efter gang!

Dit første stop? Tag ud og skaf dig nogle lokale fødevarer!

Hvis du vil virkelig vil opleve Bruxelles, er det første, du skal gøre, at tage ud og få en smag af det lokale køkken. Udtrykket “cuisine” bruges ganske vist lidt løseligt, da hoveddelen af fødevarer her i byen har en tendens til at følge denne rækkefølge:

pommes fritter,
øl,
chokolade,
vafler, og
muslinger.

Det bliver ikke den sundeste ferie, du nogensinde har taget, hvis du fordyber dig i denne madkultur, men det kan blive en af ​​de mest underholdende! Pommes fritterne ved de fleste madboder er dobbelt stegt i animalsk fedt, hvilket giver dem en utrolig smag og tekstur. Der er en række forskellige saucer, du kan bruge til at komplimentere fritterne, og hvis du finder et lille sted på en åben plads på en smuk dag, er det en enestående oplevelse, som kun Bruxelles kan give dig. Vores anbefaling? Tag til Place Flagey.

Hvis du leder efter øl, kan du lige så godt tage til Delirium. Det holder fortsat verdensrekorden for flest øl, der udbydes til salg, med mere end 3.000 sorter at vælge imellem. Der er over 400 forskellige belgiske sorter, hvis du foretrækker noget lokalt, men kan også vælge imellem øl fra over 60 forskellige lande. Som en ekstra bonus, er deres udvalg af ost omtrent lige så varieret som deres udvalg af øl!

Hvad chokolade, vafler og muslinger angår, har du så mange muligheder, at man kunne skrive en hel rejseguide om emnet! Du skal ikke være bange for at eksperimentere, fordi der er så mange vidunderlige smagskombinationer, der står dig til rådighed!

Når din mave er mæt, er det tiden at mætte sindet

Et af de mest unikke aspekter af Bruxelles er dets fokus på tegneseriekultur. Mange af murene rundt om i byen har kalkmalerier med et tegneserie præg, og det giver en af ​​de mest sjove og fascinerende vandreture, nogen by i verden kan byde på. Comic Book Walk spænder gennem Laeken og Auderghem kvartererne, samt den indre by af selve Bruxelles. Fra Tintin til Gaston kan du finde næsten alle berømte belgiske tegneserier udstillet, når du ser på de mere end 50 vægmalerier, der er omfattet af denne tur.

Dine tegneserierejse i Bruxelles standser dog ikke bare der, for der er også et helt center dedikeret til tegneserier her i denne by. Med faste og skiftende udstillinger, der præsenterer nogle af dagens og gårsdagens top tegneserier med belgisk indflydelse, vil børn i alle aldre [det betyder også jer, mor og far] nyde, at der også er et fuldt udstyret læsecenter at udforske. Du vil lære om tegneseriers struktur, hvordan man kan lave dem selv, og de tilbyder endda klasser i animation for begyndere – men disse tilbydes kun på fransk eller nederlandsk.

Få en smagsprøve på autentisk belgisk natteliv

Der er altid masser af seværdigheder at udforske i løbet af dagen, men det dækker kun halvdelen af ​​den tid, du bruger, når du er på ferie et eller andet sted! Hvis du ønsker at få en smag af det natteliv, Bruxelles kan tilbyde, er et af ​​de mest populære steder at tage hen Madame Moustache. Det skal nok være overfyldt, men det er umagen vel værd at nå ind af dørene! Hvis du ønsker at undgå folkemængderne, så kom forbi på en hverdag. Der er generelt heller ingen cover charge på hverdage.

Madame Moustache er et fantastisk sted at tage ud og danse, da der ofte er levende musik på programmet. Tjenerne klæder sig undertiden som belgiske søfolk, og der er som regel et tema, der følges derinde på de travle aftener. Hvis du ikke er så ivrig efter at danse til den lyse morgen, er det altid sjovt at starte en samtale med en fremmed i rygerummet. Der er også et område dedikeret til bordfodbold, hvilket i reglen starter et skænderi eller to.

Hvis du leder efter en mere afslappet oplevelse i aftentimerne, mens du er i Bruxelles, anbefaler vi standse ved La Fleur en Papier Dore. Det er en virksomhed, der er blevet besøgt af det kunstneriske samfund gennem historien! Det er hyggeligt, har en kort menu, hvis du har brug for lidt at spise, og giver dig virkelig noget for pengene, hvis du er en førstegangsbesøgende. Læn dig tilbage, slap af, og mor dig godt!

Antikvitetsindkøb i Le Sablon? Absolut!

Selv hvis du ikke kan lide at shoppe efter antikviteter, vil du stadig elske en tur til Le Sablon. Hvorfor? Fordi der er mange små chokoladebutikker, der byder på gratis prøver, du kan nyde! Smut ind i hver af dem, få en gratis prøve, og smut derefter stille og roligt ud igen, skyldfrit. Hvis du tilfældigvis er i Bruxelles i løbet af weekenden, er det også en god ide at udforske loppemarkedet, der dukker op ved siden af ​​kirken i dette samfund, og som indeholder nogle unikke antikviteter uden forretningernes normale udbud.

Mens du er i Le Sablon, vil vi også varmt anbefale et besøg på Le Perroquet til et mellemmåltid midt på dagen. Det er et lille sted, der byder på et stort udvalg af pitaer, du kan nyde, og som kan være en smule dyrt sammenlignet med andre steder, men er investeringen vel værd. Med en smag, der simpelthen smelter i munden og evnen til at nyde art nouveaux atmosfæren, vil du helt sikkert foretage mindst ét stop mere i Le Sablon i løbet af din tur til Bruxelles.

Tag en dagstur for at besøge Waterloo

Selv hvis du ikke er vild med historie, er der en god chance for, at du har hørt om Waterloo! Waterloo er det sted, hvor engelske og tyske tropper besejrede Napoleon for sidste gang. Stedet ligger omkring 30 minutter uden for Bruxelles, og du kan ikke overse det, for der er en stor høj, der er blevet lavet til minde om stedet. Gå op ad trappen, og du vil opdage en løve oppe på toppen, der skuer ud over slagmarken. Der er et turistcenter, der giver en fuldstændig redegørelse af kampen, og der er en film, der spilles regelmæssigt, for yderligere reference.

Det er muligt at nå frem til Waterloo ved at tage offentlig transport, men vær forudseende, hvis du planlægger at bruge dette som en mulighed. Der er kun omkring et dusin busture, der kører hver dag, og der er en times ventetid mellem hvert stop. Der er også 10 minutters gang fra busstoppestedet til monumentet, så hvis du vil have tid til at se dig omkring, skal du tage en af ​​de første busser ud og tage en af ​​de sidste busser tilbage. Ellers kan det være bedst at planlægge at overnatten på dit besøg til Waterloo!

Glem ikke at se Horta-museet, før du tager hjem!

Museet, der ligger i det hus, som Victor Horta byggede, er mere end noget andet en afspejling af, hvordan han levede. Du vil ikke se meget, hvad udstillingsgenstande angår, men du vil se et utroligt indblik i bygningens art nouveaux interiør. Museets hensigt er at gengive, hvordan Hortas liv var hver dag, og der er mange dokumenter udstillet, der har med hans liv og tid at gøre. Der er regelmæssige drøftelser på museet om Hortas værker.

Selve bygningen er opført på UNESCOs verdenskulturarvsliste, og den mest berømte del af dette hjem er den majestætiske trappe. Hvis du elsker arkitektur og interiører, er dette absolut et sted, du skal besøge under dit ophold! Du vil endda kunne se borddækning og andre daglige hverdagsaktiviteter i dagligdagen udstillet i denne hyldest til art nouveaux.

Hvis du elsker veteranbiler, skal du også tage et øjeblik, når du er i hjertet af Bruxelles, til at udforske Autoworld. Der er mere end 250 forskellige biler udstillet her, der kan dateres tilbage til 1886, for at vise bilens historiske udvikling. Fra klassikere til F1 racerbiler vil du finde noget for enhver bilelsker!

Hvordan kunne en by, der byder på så mange unikke muligheder for at gå på opdagelse, nogensinde blive betragtet som trist eller kedelig? Uanset hvad dine præferencer måtte være for en ferie, har denne by har noget at give dig på en helt særlig måde. Uanset om du kun kan tilbringe en dag her, eller du har fået to uger eller mere, er der altid noget nyt og spændende at se og gøre, når du ofrer et besøg på Bruxelles.

Seværdigheder i Bruxelles

Grand Place / Grote Markt

Rådhuset på Grote Markt er vel nok den flotteste bygning i Bruxelles. Rådhuset stod færdigt i 1455.

Atomium & Bruparc

Atonium naturligvis men Bruparc er Bruxelles store forlystelsespark med f.eks 400 bygningsværker fra EU landene i ministørrelse.

Parc Bruxelles

Parc Bruxelles er en helt symmetrisk park og samtidig den smukkeste i Bruxelles

Centralafrikansk museum

Centralafrikansk museum i Tervuren, 13 km øst for Bruxelles. Her kan du se store samlinger, der omhandler Centralafrikas natur og kunst, selvfølgelig med hovedvægten på det tidligere Belgisk Congo.

Botanisk Have

Botaniske Have i Meise, 14 km nord for Bruxelles hvor du finder kæmpemæssige drivhuse med forskellige planter.

Delirium Bruxelles – 3000 ølsorter på et sted

Hvis du leder efter øl, kan du lige så godt tage til Delirium. Det holder fortsat verdensrekorden for flest øl, der udbydes til salg, med mere end 3.000 sorter at vælge imellem. Der er over 400 forskellige belgiske sorter, hvis du foretrækker noget lokalt, men kan også vælge imellem øl fra over 60 forskellige lande. Som en ekstra bonus, er deres udvalg af ost omtrent lige så varieret som deres udvalg af øl!

Manneken Pis

Den verdensberømte, Manneken Pis, har siden 1619 stået og tisset ca. 100 meter fra rådhuset.

Jeanneke Pis

En lillesøster til Manneken Pis hedder Jeanneke Pis og hun kan ses på Impasse de la Fidelite.

Bruxelles katedral

Katedralen er opført i 1200 – 1500 tallet og i bygningsværket kan du se mange facetter i den gotiske byggestil.

Justitspaladset er imponerende

Justitspaladset med den 103 meter høje kuppel er en imponerende bygning, der står på et højt plateau, hvilket får den til at virke endnu større end den er. Justitspaladset er nu ellers stort nok, faktisk er bygningen større end Peterskirken i Rom.

Comic Book Walk – kig på murene

Et af de mest unikke aspekter af Bruxelles er dets fokus på tegneseriekultur. Mange af murene rundt om i byen har kalkmalerier med et tegneserie præg, og det giver en af ​​de mest sjove og fascinerende vandreture, nogen by i verden kan byde på.

Comic Book Walk spænder gennem Laeken og Auderghem kvartererne, samt den indre by af selve Bruxelles. Fra Tintin til Gaston kan du finde næsten alle berømte belgiske tegneserier udstillet, når du ser på de mere end 50 vægmalerier, der er omfattet af denne tur.

Waterloo

Selv hvis du ikke er vild med historie, er der en god chance for, at du har hørt om Waterloo!

Waterloo er det sted, hvor engelske og tyske tropper besejrede Napoleon for sidste gang. Stedet ligger omkring 30 minutter uden for Bruxelles, og du kan ikke overse det, for der er en stor høj, der er blevet lavet til minde om stedet. Gå op ad trappen, og du vil opdage en løve oppe på toppen, der skuer ud over slagmarken. Der er et turistcenter, der giver en fuldstændig redegørelse af kampen, og der er en film, der spilles regelmæssigt, for yderligere reference. Det er muligt at nå frem til Waterloo ved at tage offentlig transport, men vær forudseende, hvis du planlægger at bruge dette som en mulighed. Der er kun omkring et dusin busture, der kører hver dag, og der er en times ventetid mellem hvert stop. Der er også 10 minutters gang fra busstoppestedet til monumentet, så hvis du vil have tid til at se dig omkring, skal du tage en af ​​de første busser ud og tage en af ​​de sidste busser tilbage.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Brussels / Bruxelles Turistinformation

Grande Place
1000 Bruxelles

T: + 32 (0) 2 513 89 40

www: Website Link

Region de Bruxelles-Capitale

visit.brussels – BIP
rue Royale 2
1000 Brussels

T: + 32 (0) 2 513 89 40

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCB Chemins de fer belges

De belgiske statsbaner NMBS / SNCB Customer Service B-MS.14 Avenue de la Porte de Hal 40 1060 Brussels Website Tog i Belgien Belgien har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle de større...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Brussels
few clouds
6.8 ° C
7.6 °
6 °
87 %
5.7kmh
20 %
man
9 °
tirs
12 °
ons
10 °
tors
12 °
fre
13 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Togrejser og køreplaner
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Brussels #iBrussels #VisitBrussels #Belgium #VisitBelgium #Belgien #Bruxelles

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her