Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Bukarest

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bukarest, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bucharest

Bukarest er hovedstaden i Rumænien og betragtes også som den økonomisk mest velstående. Byen, der oprindelig blev grundlagt i midten af ​​det 15. århundrede, har fået tilnavnet ”Lille Paris”.

Selvom en stor del af byen er blevet ødelagt før i tiden af ​​krig, naturkatastrofer, eller kommunismens overtagelse, er der stadig store dele, der endnu bærer præg af ​​historien på deres skuldre. Med mange søer og floder over hele byen, i kombination med den stadige modernisering, der finder sted, skal Bukarest nok få rystet eventuelle levn af kommunismen af sig i en fart. Hvorfor skal folk besøger Bukarest? Fordi byen har meget at byde på, hvad angår billedkunst, scenekunst og natteliv… for ikke at nævne historiske sammenhænge.

Se en koncert på det rumænske Athenæum

Det rumænske Athenæum er utvivlsomt en af ​​de smukkeste bygninger, du nogensinde vil se, og grundene, der omgiver den, er lige så smukke. Stedet, der ligger mellem strenge kommunistiske udviklingsblokke, er en fremragende hyldest til, hvad Rumænien går ud på. Indenfor er marmorsøjler, vægmalerier og udskæringer, der kun kan skabes med kærlighed og omsorg. Et stort orgel står bag scenen til støtte for orkesteret, så sørg for at få billetter til et show på Athenæum, mens du er i Bukarest. Det bliver en aften, du sent vil glemme!

Træd tilbage i tiden på Village Museum

Næsten hvert samfund har en slags museum, der skildrer livet ”som det var engang.” Disse museer hjælper os huske, hvor hårdt generationerne før os kæmpede, og til tider får de os til at spekulere på, hvordan museer om vores eget liv vil være en skønne dag. Vil folk tror, ​​at vi også måtte kæmpe? Bukarests Village Museum er familievenligt og er et af de bedste eksempler på denne slags museum, du kan finde. Det er sjovt at udforske selv, de guidede ture er også ganske informative og sjove. Få også håndlavede souvenirs i slutningen af ​​rundturen, hvis du ønsker det!

Bliv romantisk i Cismigiu Haverne

Byparker er i reglen, for størstedelens vedkommende, uimponerende. I mange af dem kan du helt sikkert nyde en madkurv på en solskinsdag eller tage en kort gåtur, men mange har simpelthen ingen atmosfære. Cismigiu Haverne passer slet ikke til denne beskrivelse. Parken er konstant fyldt med par, der slentrer hånd i hånd, mens de tager en lang og afslappet spadseretur og nyder hinandens selskab. Der er masser af boder, hvor du kan snuppe en kop kaffe eller en godbid. Med damme, broer og stille alléer, er det helt sikkert et dejligt sted at slappe af, skønt det ligger i hjertet af byen.

Intet dokument kan rigtig beskrive, hvad Bukarest er, hvad den kan være for dig, og hvad du kan gøre for at udforske byen på egen hånd. Bukarest er en af ​​de byer, som du simpelthen bare selv skal opleve en dag. Hvorfor skal folk besøger Bukarest? For nu er det på tide, det bliver din tur til at besøge denne vidunderlige by!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bucharest
clear sky
19.6 ° C
20.5 °
18 °
86 %
0kmh
0 %
tirs
34 °
ons
36 °
tors
33 °
fre
36 °
lør
35 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BUCHAREST
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#romania #visitromania #bucharest #ibucharest #visitbucharest #Rumænien #Bukarest

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her