Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Burgas

Bulgarien

#Bulgarien Togrejser til Bulgarien Find information og inspiration om togrejser til Bulgarien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Bulgarien. Visit Bulgaria Mens mange...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Burgas, Bulgarien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Burgas

Burgas, der ligger ved Sortehavet, er centrum for sit lands kommercielle fiskeindustri, foruden at være hjemsted for en af ​​de største olieraffinaderier i Europa.

Da den ligger nær ​​en bugt og omgivet af masser af søer, er fuglekigning en almindelig årsag til at besøge byen, der bogstaveligt talt kan oversættes til “fæstning”. Søen i Burgas’ centrum er hjem til over 60 truede fuglearter, så alle har chancen for at se dyreliv, som de normalt ikke ville være i stand til at se uden at skulle langt fra alfarvej. Hvorfor skal folk besøger Burgas? I modsætning til andre byer, der blev ramt af kommunismen, har Burgas beholdt mange af sine gamle bygninger og charme, hvilket giver det en autentisk charme, som er svær at finde i denne del af verden.

Tilbring en dag på Burgas Strand

Selvfølgelig vil en offentlig strand ikke være så uberørt som en privat resort strand, men du vil nyde at besøge Burgas Strand. Der er en betonmole på stranden, der giver dig et sted at dykke i havet fra eller et sted at tilbringe eftermiddagen med at fiske. Der er et par restauranter, der kan forsyne dig med et godt, autentisk måltid, og hvis du har brug for en drink, fordi solen er lidt varm, er der nogle gode barer på stranden, som kan hjælpe dig med det. På grund af vejrforhold, der ofte er barske, kommer bølgerne buldrende ind på stranden, hvilket gør det til det perfekte miljø for windsurfing. Alt i alt vil du finde, at det er en behagelig måde at tilbringe en dag i Burgas på.

Tag turen til Nessebar

Hvis du elsker at se gamle bygninger og kultur, vil du elske turen til den lille halvø, hvor Nessebar ligger. Du kan tilbringe mange timer i de forskellige stræder i denne gamle by, der er omgivet af havet, og hvis du tager dertil på den rigtige årstid, kan du også få styret din lyst til at købe souvenirs. Stedet er hjemsted for mange forskellige gamle kirker, og du kan få en blanding af gammel kultur og moderne bekvemmelighed, når du handler efter antikviteter før du besøger de ruiner, der ligger i en del af byen. Afslut dagen med at se solen gå ned over vandet, som enden på det perfekte eventyr.

Burgas Galleri og museumstur

Burgas er en vidunderlig by, hvor du bare kan gå dig en tur og nyde byens seværdighederne. Der er masser af gallerier, hvor du kan se kunst fra begyndelsen af ​​det 19. århundrede, museer, der fokuserer på lokal kultur og arkæologi, og fine spisesteder, der rigtig lader dig få smag på det lokale køkken. Tag dit kamera med for at forevige seværdighederne, tag en venlig snak med nogen, og nyd bare byens friske luft.

Burgas har meget at tilbyde alle, der ønsker at aflægge byen en visit. Selv om den får mere opmærksomhed fra de nærliggende feriesteder, er der også meget i Burgas, der er værd at være opmærksom på.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

BDZ Balgarski darzhavni zheleznitsi

De bulgarske statsbaner BDZ (Balgarski darzhavni zheleznitsi) 3 Ivan Vazov Street Sofia, 1080 Bulgaria Website Tog i Bulgarien De bulgarske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, som næsten overalt i det...

Burgas – Karlovo – Sofia

Førerkabine tur fra Sofia til Burgas over Plovdiv Rute 05:40 Вл.Павлов (Vl.Pavlov), 07:43 Товарна (Cargo station), 08:55 Разпределителна (Distribution station), 10:18 Лозово (Lozovo), 13:41 Д. Езерово...

Sofia – Plovdiv – Burgas

Førerkabine tur fra Sofia til Burgas over Plovdiv Rute 0:00:00 София - Централна гара, 0:03:57 София - гара Север, 0:07:10 София - гара Илиянци, 0:11:40 Кумарица,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Burgas
scattered clouds
13.1 ° C
13.1 °
13.1 °
88 %
2.6kmh
40 %
tirs
13 °
ons
7 °
tors
13 °
fre
15 °
lør
15 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BURGAS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#bulgaria #visitbulgaria #burgas #iburgas #visitburgas #Bulgarien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her