Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Bydgoszcz

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Bydgoszcz, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Bydgoszcz

Bydgoszcz er en by i Polen, der byder på mange moderne bekvemmeligheder og et strejf af historie smidt ind her og der.

Nogle bygninger i dette samfund går tilbage til det 14. århundrede, herunder Fara kirke, der byder på et 400 år gammelt maleri kaldet Madonna med en rose, der er et storslået kunstværk. Området blev udviklet omkring det 13. århundrede, fordi det var så frugtbart, og det har ført til en malerisk region, der er oversået med gårde og skjulte skatte.

Bydgoszcz har en række vidunderlige seværdigheder og lyde at tilbyde, så hvis din rejse bringer dig hertil, så du kan nyde denne by, er her et par ideer, som kan være med til at gøre dit ophold mere behageligt!

Dit første stop skal være Wyspa Mlynska (Mølleøen)

Hvis du gerne vil have den ægte fornemmelse af, hvad Bydgoszcz drejer sig om, kan vi anbefale dig at tage til Mølleøen. Den ligger lige i hjertet af byens centrum, og blot et par skridt væk fra markedspladsen. Den kongelig mønt blevet drevet på dette område i en årrække, men i dag er det et moderne sted med hoteller, barer, klubber og nogle fantastiske restauranter. Læg mærke til de gamle kastanjetræer og beboelsesejendomme af mursten, når du går rundt på stedet.

Den største kirke i Bydgoszcz er Sankt Vincent de Pauls basilika, som blev afsluttet i 1939 og også er en af de største i landet. Omkring 12000 mennesker kan på ethvert givent tidspunkt være inde i kirken , der er designet af en lokal polsk arkitekt. Det ligner på mange måder mere en regeringsbygning end en basilika, men du skal ikke lade dig narre: den kirkelige kunst i denne bygning er noget af det bedste, du nogensinde kommer til at se.

Leon Wyczółkowski Distriktsmuseum har til huse i det officielle symbol på Bydgoszcz, som er tre kornmagasiner, der ligger på Brda-floden langs Grodzka Street. Der vises en række skiftende udstillinger derinde nu i stedet for kornet, men det er slet ikke så dårligt.

Der er en række fantastiske bygninger i Bydgoszcz

Bydgoszcz mistede en række af sine gamle bygninger til tidens tand, naturkatastrofer eller krig, men ikke dem alle. Du vil ikke finde et slot her eller de gamle fantastiske katedraler, der er i andre byer, men du kan tage dig lidt tid til at se vandtårnet fra det 19. århundrede, der er unikt og storslået. Gå en tur rundt om vandtårnet, nyd parken på en varm dag, og nyde bare den kølige brise!

For et sidste eventyr skal du sørge for at bestille en tur ned ad Bydgoszcz kanalen, så du kan få et unikt udsyn over i byen. Med broer, naturskønne vandveje, farverige bygninger og andre attraktioner, er det måske ikke en kopi af Venedig, men det er charmerende på sin egen måde.

Er du klar til at udforske Bydgoszcz for at se, hvad den kan tilbyde dig i dag? Med den ene fod i historien og den anden i fremtiden, er dette det perfekte tidspunkt at besøge denne by på lige nu, på grund af denne perfekte balance.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Bydgoszcz Turistinformation

Centrum Informacji Turystycznej
ul. Stefana Batorego 2
85-104 Bydgoszcz

T: +48 523 404 550

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Berlin Hauptbahnhof – Poznan – Gdynia

Togtur med udsigt fra EC 55 Berlin Hauptbahnhof til Gdynia over Bydgoszcz Rute Berlin Hauptbahnhof Berlin Ostbahnhof Frankfurt (Oder) Rzepin Świebodzin Zbąszynek Gniezno Inowroclaw Bydgoszcz Tczew Gdansk Sopot Gdynia

Katowice – Lodz – Bydgoszcz

Togtur med udsigt fra TLK,,Stoczniowiec" Katowice til Bydgoszcz Gł over Łódź Kaliska

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Bydgoszcz
clear sky
22.6 ° C
23.2 °
21.6 °
45 %
3.1kmh
0 %
fre
33 °
lør
31 °
søn
23 °
man
21 °
tirs
15 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
BYDGOSZCZ
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#poland #visitpoland #bydgoszcz #ibydgoszcz #visitbydgoszcz #polen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her