Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Cadiz

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Cadiz, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Cadiz

Cadiz ligger på Spaniens sydlige kyst og er kendt for at være landets ældste beboede by. De første historiske beretninger om Cadiz kommer fra historikeren og geografen Strabo, der levede i det første århundrede f.kr. Den blev oprindeligt grundlagt af Fønikerne og har længe været hjemsted for den spanske flåde. Nu til dags udgør den del af Most Ancient European Towns Network.

Cadiz’ historie er noget helt for sig selv, så en rundvisning i byen er en af de bedste oplevelser du nogensinde vil kunne få dig på en ferie i Spanien. Du vil kunne finde alt fra resterne af en ældgammel bymur til et klokketårn fra det 18. århundrede til en katedral som blander forskellige arkitekturstilarter på den smukkeste måde.

Lige før man kommer til den gamle bydel, mødes man af den gamle bymur Puertas de Tierra der er omgivet af et stort parkanlæg med springvand, gamle træer og en mangfoldighed af blomster. Byportene stammer tilbage fra år 1775, men har siden da gennemgået en del renoveringer.

Med Puertas de Tierra som udgangspunkt er det nemt at finde byens seværdigheder til fods. Ikke langt derfra finder man Plaza San Juan de Dios, hvor rådhuset ligger og det er opført i 1816 i neoklassisk stil. Turen ender ved havet på den anden side af halvøen, netop der hvor statsfængslet Carcel Real befinder sig.

Det romerske teater i Cadiz blev opdaget i 1980 og på trods af det faktum, at det befinder sig under to lag bygninger er det stort set intakt. Teateret blev bestilt i det 1. århundrede f.v.t. og det er det andet største teater af sin slags fundet indtil videre. Arco de la Rosa byder på en lignende historie; den befinder sig mellem to moderne bygninger, ved siden af katedralen.

Dernæst bør du lægge turen forbi San Sebastian slottet, hvor du vil blive mødt med en unik udsigt over en militærfæstning fra det 18. århundrede. Størstedelen af slottet er ikke i brug, men med dets beliggenhed for enden af La Caleta stranden byder det på en fantastisk udsigt over kysten. Santa Catalina slottet er tættere på at være færdigudviklet og passer dermed fint til en engagerende rundvisning.

Cadiz har budt besøgende velkommen fra nær og fjern i mange år – nu er det din tur. Læg turen forbi denne spanske perle. Det er en ferie du sent vil glemme. Cadiz er i dag meget mere end historie men stadig fuld af gamle, smukke bygninger og antikker gader.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Cadiz
few clouds
9 ° C
9.3 °
5.7 °
72 %
6.3kmh
18 %
tors
15 °
fre
16 °
lør
17 °
søn
18 °
man
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cadiz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Cadiz #iCadiz #VisitCadiz #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her