Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Caen

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Caen, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Caen

Caen, som er grundlagt af Vilhelm Erobreren i det 11. århundrede, ligger kun et par kilometer fra den Engelske Kanal og ligger kun en kort køretur fra Paris.

Den er ofte centrum for et besøg, hvor man udforsker hele området omkring Normandiet, herunder landgangsstrandene, men den byder sine besøgende på muligheden for at udforske byens gader, hvor der er mange ting at se på i sin egen ret. Historien om denne by er ret kompliceret, og Slaget om Caen i Anden Verdenskrig ødelagde meget af byen.

På trods af denne ødelæggelse er byen blevet genopbygget, og den er klar til at du skal nyde alle dens skjulte og ikke så skjulte perler. Lad os se på det!

Tag et øjeblik til at besøge mindesmærket

Efter byen blev genopbygget, blev et mindesmærke til minde om dem, der kæmpede og døde for byen inkluderet i planerne. Du kan finde dette erindringsmuseum blot 3 km nordvest for byens centrum, og det vil tage dig gennem en meget levende beskrivelse af, hvad der skete under hele slaget om Normandiet. Der opkræves entre for at komme ind på museet, men billetter, der er købt efter kl. 13:00 gælder også den næste dag.

Efter at have besøgt mindesmærket, kan vi anbefale dig at tage lidt tid til at udforske de to romanske klostre, der blev grundlagt af Wilhelm og hans kone, Matilda af Flandern. Det var en del af en aftale, hvor kirken ville tilgive nogle af Vilhelms fætre for deres blandede ægteskaber og skønheden af disse mure kombineret med stedets historie, gør Abbaye aux Hommes til et vidunderligt lille tilflugtssted under dit ophold.

Højt hævet over byen ligger det slot, der også er et berømt vartegn for Caen. Dette mesterværk fra det 11. århundrede er omgivet af en voldgrav, der nu tør og har massive brystværn, og det lokker hver gang, man lægger øje på det.

En af Frankrigs bedste restauranter ligger i Caen

Selv om man med rette kunne forvente, at Paris ville være Frankrigs kulinariske centrum, er den oplevelse, du vil få på Le Bouchon du Vaugueux ikke noget at kimse af. Det er den mest populære restaurant i byen, fordi den er så virkelig god. Hvis du har lidt ekstra tid i dine planer til at se denne by, bør du reservere på forhånd for at sikre dig, at du kan komme ind. Sommetider kan du klemme dig ind ved et lillebitte bord, bare ved at tage dertil, så det er bestemt værd at prøve!

Hvis du ikke kan komme ind med det samme, behøver du ikke at sulte! Prøv at få bord på A Contre Sens i stedet. Denne restaurant er en del af tendensen for moderne fransk køkken, og du vil få en kreativ variant af en traditionel ret, der er forberedt på en tankevækkende måde, der fremhæver madens smag. Det er også meget billigere, end du måske tror, især hvis du kan klemme en frokost ind her.

Caen er en smuk by, der byder på et glimt af historien i hver eneste krog eller hjørne. En kort afstand fra de historiske strande, der har gjort Normandiet berømt, står den rank i sin egen ret som en vidunderlig ferieby.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Caen Turistinformation

Office du Tourisme Caen
12 Place Saint-Pierre
14000 Caen

T: +33 2 31 27 14 14

www: website link

Tourisme de Normandie

Comité Régional de Tourisme de Normandie
14 rue Charles Corbeau
27000 Evreux

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Caen
overcast clouds
5.2 ° C
6.6 °
5.1 °
87 %
4.1kmh
100 %
tors
9 °
fre
11 °
lør
12 °
søn
8 °
man
8 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Caen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Caen #iCaen #VisitCaen #Normandie #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her