Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Calais

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Calais, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Calais

Calais er en af Frankrigs mest nordlige byer og er en af landets store havne. Den er også et indgangs- og udgangspunkt med sin færgedrift og den har udsigt over Dover-strædet, som er det snævreste punkt på Den Engelske Kanal. Det er den by i Frankrig, der ligger tættest på England, og på en klar dag, kan du nemt se de berømte hvide klipper ved Dover. Det er også her, du finder Eurotunnelen, som forbinder landene ved tog.

Der er en række bemærkelsesværdige vartegn at se i Calais og nogle fantastiske muligheder for at gå på opdagelse. Hvad vil du finde, mens du er i Calais?

Start din rejse på Place d’Armes

Place d’Armes er en af byens største torvepladser, og den støder op til det vagttårn, der engang lå lige midt i byen, som blev bygget i 1229. Den har været brugt som markedsplads, især i perioden under den engelske besættelse, og der afholdes en festival her to gange om året, takket være dekret af kongen i 1558, efter at byen blev bragt tilbage under fransk styre. Der er travlt om onsdagen og om lørdagen, men dette torv er uroligt spændende!

Den vinkelrette engelske kirke i Calais, Eglise Notre Dame, er også enestående, da den er en af de eneste kirker i sin stil i hele Frankrig. Man kan se en række indflydelsesrige elementer i arkitekturen, og den blev oprindeligt færdigbygget i det 13. århundrede. De endelige opgraderinger blev dog færdige i det 17. århundrede. Det er værd at nævne hovedalteret, som blev gjort færdigt i 1628. Det er lavet af marmor, som blev bjærget fra et forlist skib ud for kysten.

Calais Fyrtårn giver også de besøgende chancen for at se en enestående, utrolig udsigt. Det blev bygget i 1848 og har en sort lanterne med et hvidt tårn, som er modsat af mange andre europæiske fyrtårne. Der er næsten 300 trin at gå op ad for at nå den automatiserede lanterne og til gengæld får du lidt motion og en utrolig oplevelse.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Calais Turistinformation

Office du Tourisme Calais
12 Boulevard Georges Clemenceau
62100 Calais

T: +33 3 21 96 62 40

www: Website Link

Region Hauts de France

Official website

T: +33 3 74 27 00 00

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Calais
overcast clouds
8.3 ° C
8.4 °
7.8 °
86 %
10.5kmh
100 %
tors
10 °
fre
8 °
lør
11 °
søn
7 °
man
7 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Calais
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Calais #iCalais #VisitCalais #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her