Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Celle

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Celle, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Celle

Der er sandsynligvis ikke et mere malerisk samfund i hele Tyskland end Celle med byens over 400 bindingsværkshuse og det fantastiske hvide og lyserøde hertugslot fra det 13. århundrede. Du vil opdage, at dette samfund er fyldt med små haver, ultramoderne bekvemmeligheder, og mere end blot en lille smule historie. Celle, som ligger i Niedersachsen og har en historie, der går tilbage til det 10. århundrede, har altid haft lidt af en uafhængig ånd.

Har du planer, der vil bringe dig til Celle i den nærmeste fremtid? Hvis du har det, kan du udforske din egen uafhængige ånd på din ferie i denne by ved at indarbejde nogle af disse fantastiske oplevelser!

Slotsmuseet er simpelthen fantastisk!

En af de mest dominerende strukturer i hele Celle er deres ’Schloss’. Der er tale om slottet i Celle, og det blev bygget i det 13. århundrede af Otto den Strikte. Det var oprindeligt tænkt som en befæstning af byen, men det blev udvidet et århundrede senere til også at være beboelse. De kongelige boede ofte på dette slot, men i dag huser det mange af byens administrative kontorer. Det er også her, du vil finde Slotsmuseet, som giver dig en vidunderlig gennemgang af udendørsområderne og Celles historie.

Dit næste stop er lige på den anden side af vejen, hvor Kunstmuseet tilbyder de besøgende et glimt af moderne tysk kunst. Du kan slentre rundt på området for at se nogle af de bedste lokale værker fra de sidste 100 år, og med de regelmæssige åbningstider er det nemt at få set begge museer samme dag. De kalder sig selv et 24 timers museum, men din adgang er meget mere begrænset om aftenen.

Mange historiske europæiske samfund har et spektakulært religiøst samlingssted, man kan udforske, og sådan er det også i Celle. Ydersiden af kirken er imidlertid ikke så spektakulær som den viser sig at være indvendigt. Med åbne rum, fantastisk håndværk, og forgyldte detaljer overalt, skal du sørge for at klatre de over 200 trin op til toppen af tårnet, så du kan få en fantastisk udsigt over hele det smukke Celle område.

Der lægges bestemt vægt på familie i Celle

Du vil finde en familievenlig atmosfære over hele Celle, og dette er også, hvad du vil finde med et besøg i Bier Akademie. Det er en familierestaurant, der dog serverer mere end øl, for rouladen er en af de bedste, du nogensinde har smagt. Der er også lam, fjerkræ og oksekød på menuen. Vores anbefaling er, at du bestiller rouladen som forret og derefter vælger din yndlingsret til at ledsage den for den bedst mulige oplevelse!

Hvis du leder efter noget, der er lidt mere afslappet, men også lidt mere moderne, er Cafe Central lige stedet for dig. Du vil opdage, at der er et stort fokus på lokale autentiske retter, og de fleste ting på menuen er meget rimeligt prissat. Hvis du ryger, vil du være i stand til at nyde en smøg i ro og mag i den ledsagende lounge her.

Er du klar til at opleve alt det, Celle har at byde på? Du vil more dig fantastisk i denne smukke by under dit ophold. Indarbejd disse ideer, så vil du være sikker på at opleve en af dine bedste ferier i lang, lang tid!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Celle Tourist Information

Markt 14 – 16
29221 Celle

T: +49 05141 1212
F: +49 05141 12459

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Celle
overcast clouds
4.7 ° C
6.2 °
2.9 °
89 %
1.5kmh
100 %
tirs
7 °
ons
5 °
tors
3 °
fre
2 °
lør
1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Celle
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Celle #iCelle #VisitCelle #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her