Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Cesky Krumlov

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Cesky Krumlov, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Cesky Krumlov

Cesky Krumlov blev grundlagt langs en vigtig handelsrute i 1240 og er siden vokset sig til et vigtigt tjekkisk kulturcenter. Det første man lægger mærke til er ikke byen men derimod det mægtige borganlæg på toppen af klipperne over byen. Krumlov er Tjekkiets næststørste borg efter borganlægget i Prag.

Byggeriet af borgen blev påbegyndt i 1200 tallet men gennem årene til stadighed udbygget. I renaissanceperioden blev borgen udvidet til ikke færre end 300 værelser. Byen er selvfølgelig også et besøg værd med sine mange små
middelaldergader og -stræder. På byens torv Namesti Svornosti finder du pestsøjlen rejst til minde om pestofre.

På slotsområdet kan du, udover det imponerende store slot, også nyde rokokohaven med det restaurerede springvand, men der er naturligvis også meget andet at lave og udforske. Læs videre for at finde lidt rejseplansinspiration.

Seværdigheder i Cesky Krumlov

Historisk Centrum

Byen har indfundet sig på Verdensarvslisten og senere udpeget den gamle bydel som værende under beskyttelse. Du vil med det samme forstå hvorfor. Derudover afholder byen adskillige festivaller året rundt, heriblandt for at fejre sommersolhvervet, hvor mange vælger at gå rundt i traditionelt tøj.

Slotsteateret

Byens barokteater er et af de få af slagsen som stadig anvender originalt maskineri og rekvisitter. Teateret anvendes kun tre gange om året, hvoraf kun to af forestillingerne er åbne for det offentlige. Hvis du vil se forestillingen er det derfor utroligt vigtigt, at du er hurtigt.

Sumava Nationalpark

Sumava er den største nationalpark i Tjekkiet. Dens mange bjerge gør, at der er et hav af forskellige habitater at udforske, heriblandt alpine enge, gamle skove, og tørvemoser som frit kan udforskes af cyklister, vandrere, og kanoroere. Der er masser af udendørs udforskningsmuligheder.

Cesky Krumlov er en musikalsk by med masser af kulinariske oplevelser at byde på. Uanset hvad vil byen gøre et fantastisk førstehåndsindtryk. Tag godt imod byens positive atmosfære. Du vil uden tvivl rejse fra byen overbevist om, at det er en ferie du sent vil glemme.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Český Krumlov
scattered clouds
17.3 ° C
19.8 °
15.9 °
88 %
1.6kmh
28 %
fre
26 °
lør
17 °
søn
21 °
man
23 °
tirs
14 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CESKYKRUMLOV
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#CeskyKrumlov #iCeskyKrumlov #VisitCeskyKrumlov #CzechRepublic #VisitCzechia #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her