Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Chemnitz

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Chemnitz, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Chemnitz

Chemnitz ligger ved den nordlige fod af Erzgebirge og er kendt for sine fabrikker som holder byens økonomi i gang. Byen er opkaldt efter den lokale flod og kaldtes Karl-Marx-Stadt da den var en del af Østtyskland. Det er den eneste større tyske by som genplanlagde sit centrum efter Tysklands genforening i oktober 1990.

En af de første steder du bør besøge i Chemnitz er dens fossilskov. Skoven er flere millioner år gammel og er en af de eneste af sin slags som stadig findes i verden. Mange af træstammerne er blevet udgravede og udstilles nu til dags på Kulturkaufhaus Tietz gårdplads.

Derudover bør du også tage dig tid til at udforske Kassberg nabolaget, hvor du vil kunne se en lang række bygninger fra det 18. århundreder. Nabolaget er også hjemsted for et Karl Marx monument, som indbyggerne kalder ”Nischel,” hvilket bogstaveligt talt betyder ”hoved.”

Det restaurerede marked i Chemnitz er noget helt for sig selv, især om aftenen, når facaderne lyser op. Der findes mange internationale mærker her i byen, men der er naturligvis også utallige lokale kunstnere, som bare venter på, at du opdager dem. En rundvisning på Chemnitz Industrial Museum er en attraktion du bør besøge, hvis du virkelig gerne vil lære lidt mere om byens kultur.

Chemnitz er en by som forstår at sætte pris på fortiden, uden at sætte nutiden og fremtiden på spil. Denne blanding af gammelt og nyt gør, at byen er en utroligt spændende rejsedestination.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Chemnitz Turistinformation

Markt 1
09111 Chemnitz

T: +49 0371 690680
F: +49 0371 6906830

www: website link

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Direktionsbezirk Chemnitz
clear sky
22.4 ° C
23.6 °
19.8 °
49 %
3.5kmh
3 %
tirs
27 °
ons
30 °
tors
25 °
fre
19 °
lør
22 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Augustusburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Chemnitz #iChemnitz #VisitChemnitz #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #Tyskland #Karl-Marx-Stadt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her