Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Chur

Schweiz

#Schweiz Togrejser til Schweiz Find information og inspiration om togrejser til Schweiz på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Schweiz. Visit Switzerland Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Chur, Schweiz

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Chur

Hvis du higer efter en tur til Alpenrhein regionen bør du planlægge et ophold i Chur. Det er en af de ældste byer, om ikke den ældste, i Schweiz og er dermed hjemsted for adskillige attraktioner på Verdensarvslisten.

Byen byder på fire arkiver, fire museer, og tre kirker som har haft stor betydning for landets historie. Alle attraktionerne er et besøg værd.

De bedste historiske udforskningsmuligheder i Chur er kunstmuseet, naturhistoriemuseet, og Dommesuem. Der er adskillige guidede byture at vælge mellem, så man nemt og hurtigt kan lære mere om byens krigshistorier og unikke fortællinger.

Hvis du er typen som elsker at udforske religiøse attraktioner bør du lægge turen forbi Church of St. Luzi. Kirken blev nævnt for første gang i 821 e.v.t. da Skt. Luzius’ relikvier blev fjernet. Det menes, at den blev bygget i det 8. århundrede. Det menes derudover også, at den romanske krypt som indeholder malerier fra Holbein og Durer også blev bygget i det 8. århundrede.

Chur er det bedste sted at udforske Rhaetian Railway, hvilket er en af attraktionerne på Verdensarvslisten. Derudover bør du også besøge Brambrusch, hvilket er det eneste område i landet som både byder på vinter- og sommersports. Områderne forbindes med en kabelbane.

Der ligger gourmetrestauranter, lokale pubs, og naturlige vidundere i vente i Chur. Med dens mange vandrestier, smukke skovområder, og kulturelle muligheder vil du opleve, at det er en by som virkelig fortjener at blive udforsket.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Arosa – Chur med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Arosa til Chur optaget i august 2019

Chur – Sankt Moritz med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Chur til Sankt Moritz optaget i februar 2020

Chur – Zurich

Førerkabine tur fra Chur til Zürich Tider Chur Landquart Maienfeld Bad Ragaz Sargans Mels Flums Walenstadt Mols Unterterzen Murg Mühlehorn Kerzenberg Tunnel Weesen Ziegelbrücke Bilten Reichenburg Schübelbach-Buttikon Siebnen-Wangen Lachen Altendorf Pfäffikon Freienbach SBB Bach Wädenswil Au Horgen Oberrieden Thalwil Zürich HB

SBB Schweizerische Bundesbahnen

De schweiziske statsbaner SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses) Hilfikerstrasse 1 3000 Bern 65 Schweiz Website Tog i Schweiz De schweiziske jernbaner har et virkeligt godt jernbanenet og de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Chur
light rain
16.7 ° C
17.8 °
15.1 °
91 %
0.3kmh
99 %
ons
27 °
tors
24 °
fre
19 °
lør
26 °
søn
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Chur
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Chur #iChur #VisitChur #Switzerland #VisitSwitzerland #Schweiz

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her