Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Clermont-Ferrand

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Clermont-Ferrand, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand, som er en by i Frankrigs Auvergne region, er kendt for sit store antal monumenter og smukke steder, der er spredt rundhåndet over hele byen.

Det mest berømte af disse steder er Place de Jaude, hvor der står en storslået statue af Vercingetorix, som viser denne historiske figur, der sidder som en hersker på sin hest, mens han holder et sværd. Den er lavet af Bartholdi, som er mest kendt for Frihedsgudinden. Byen, som engang hed Augusto Nemetum, kan dateres tilbage til det 9. århundrede.

Der er to berømte kirker at se i Clermont-Ferrand

Religion er måske ikke lige noget for dig, men denne bys to storslåede historiske kirkers pragt vil motivere dig til at aflægge dem et besøg, så du kan se dig om blandt deres arkitektoniske og kunstneriske vidundere. Den første er Notre-Dame du Port, som er en romansk kirke, der blev færdigbygget i det 12 århundrede, selvom kirkens klokketårn måtte genopbygges i 1800-tallet.

Vi vil også anbefale dig at se Clermont-Ferrand Katedralen, som er bygget i en mere gotisk stil. Den daterer tilbage til det 13. århundrede og tårner over byen med sine smukke mørke spir mod den krystalblå himmel. Den er bygget udelukkende af sorte lavasten og de største spir når op i en højde af over 96 meter. Det siger sig selv, at du ikke må gå glip af at se denne katedral, mens du er i Clermont-Ferrand! Det tog næsten 600 år at gøre den endelige bygning færdig, da katedralen blev bygget i flere etaper.

Clermont-Ferrand er en festival by

Mange rejser til Clermont-Ferrand hvert år for at nyde byens internationale kortfilmfestival, som afholdes hvert år siden 1979. Det er verdens ældste filmfestival dedikeret til kortfilm og over 100.000 mennesker kommer til byen hvert år for at nyde den. Cannes Festivalen er måske nok mere berømt, men denne festival er den største af dem, der er åbne for offentligheden.

Hvis du ikke kan komme til byen for filmfestivalen, så fortvivl ikke: der er afholdes over 20 festivaler i løbet af året i Clermont-Ferrand, der byder på dans, teater, kunst, musik, dans og film. En del af grunden til, at der lægges så stor vægt på kunstfestivaler her, er de over 800 kunstneriske grupper, der er findes i byen. Dette giver dig den perfekte mulighed for at udforske din egen kunstneriske side, mens du nyder disse vidunderlige festivaler!

Hvornår planlægger du at se denne vidunderlige by?

Uanset om du kommer til Clermont-Ferrand for at komme til festival, for at se et godt væddeløb eller en fodboldkamp, ​​eller du bare ønsker at komme ud og gå på opdagelse i en ny by i weekenden, er der masser for dig at se og gøre her. Snup et glas vin, nyd en spadseretur gennem det historiske kvarter, eller bare vil slentre gennem en af ​​de mange smukke parker, der ligger i denne by, så kan du selv se, hvorfor der hver dag er mange mennesker, der elsker at komme på udflugt til Clermont-Ferrand.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Clermont-Ferrand Turistinformation

Office du Tourisme Clermont-Ferrand
Place de la Victoire
63000 Clermont-Ferrand

T: +33 (0)4 73 98 65 00

www: website link

Auvergne-Rhône-Alpes Tourisme

11 bis quai Perrache
69002 Lyon

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Clermont-Ferrand
clear sky
16.6 ° C
16.6 °
16.6 °
68 %
2.1kmh
0 %
tirs
27 °
ons
25 °
tors
14 °
fre
23 °
lør
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Clermont-Ferrand
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Clermont-Ferrand #iClermont-Ferrand #VisitClermont-Ferrand #myauvergnerhonealpes #RenaîtreIci #FeelRebornHere #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her