Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Cluj-Napoca

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Cluj-Napoca, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, som er almindeligt kendt bare som Cluj, er en af ​​Rumæniens vigtigste uddannelses- og industricentre.

Efter at have lidt under tilbagegang i et årti i 1990’erne, har byen rejst sig for at blive den by i landet med næst flest indbyggere, takket være dens nye fokus på innovativ teknologisk udvikling. Der har ligget forskellige inkarnationer af en udviklet by ved Cluj siden romertiden, selvom byen i dag har eksisteret siden det 13. århundrede. Byen har ofte været skueplads for revolutionære aktioner, og i hjertet af byen ligger Sct. Michaels Kirke hvorfra byen så breder sig. Hvorfor skal folk besøge Cluj-Napoca? På grund af sin uafhængig ånd, har byen udviklet sig til en europæisk juvel.

De botaniske haver er i verdensklasse

Med det officielle navn Cluj-Napoca University Botanisk Have, også opkaldt efter Alexandru Borza, er dette faktisk flere forskellige haver i forskellige stilarter i stedet for én stor samlet have. Der er en japansk have, der indeholder et traditionelt hus og vandløb, en romersk have, der indeholder faktiske arkæologiske levn fra kolonien Napoca, og begge er foruden den primære have. Den primære have er selv opdelt i sektioner, baseret på brugen af ​​planterne – for eksempel om de er til pryd eller anvendes til medicinske formål. Med dens lokale og internationale flair er det altid et godt tidspunkt at besøge den botaniske have i Cluj.

Hvis du ønsker at hike, så tag på hike til Turda-slugten

Med stenede søjler, der knejser over dit hoved, grønne marker så langt øjet kan se, og stier, der er lette at gå på, er Turda-slugten stedet for dig, hvis du ønsker at komme væk fra Cluj for en dag. Det er især rart på en varm dag, fordi slugtområdet holder sig køligere på alle årstider, og du vil have en spektakulær tur i vente. Det kan være glat, når det regner, hvilket kan gøre visse dele af parken forræderiske til tider, så vær forsigtig med potentielt ugunstige vejrforhold. Sørg også for at tage dit affald med ud – der er ingen faciliteter på stedet.

Nyd nattelivet i stil på teatret

En af de ikoniske bygninger i Cluj er teatret. Der holdes både operaer og moderne skuespil, men hold dig til operaerne, hvis du har planer om at bringe din familie, på grund af skuespillenes emner. Billetter er meget rimelige i pris, og om natten er bygningen smukt oplyst. Teatrets indre er rigt udsmykket og det hele giver en meget mindeværdig oplevelse, især i betragtning af, at forestillingerne ikke står tilbage for internationale kvalitetsstandarder.

Cluj er blandt langt ​​de smukkeste byer, du nogensinde vil besøge, og de fremskridt, byen har set, er kun toppen af isbjerget af det, byen har planer om at blive i den nærmeste fremtid. Sørg for at bringe komfortable sko og forbered dig på at gå meget – ikke kun for at hjælpe dig med at forbrænde de rige fødevarer, du vil spise, men det vil også hjælpe dig med at udforske byen på en vidunderlig måde.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Cluj-Napoca
scattered clouds
21.8 ° C
21.9 °
19.8 °
68 %
2.2kmh
40 %
tirs
27 °
ons
29 °
tors
30 °
fre
33 °
lør
32 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CLUJNAPOCA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#ClujNapoca #iClujNapoca #VisitClujNapoca #Romania #VisitRomania #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her