Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Coimbra

Portugal

#Portugal Togrejser til Portugal Find information og inspiration om togrejser til Portugal på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Portugal. Visit Portugal Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Coimbra, Portugal

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Coimbra

Der findes to forskellige slags ferieoplevelser i Portugal: enten kommer man hertil for at nyde en afslappende ferie på et kystnært hotel, eller også rejser man til landet for at udforske dens mange fantastiske byer. Coimbra kombinerer det bedste fra begge kategorier. Byen ligger på en bakke i nærheden af Mondego floden og byder på historie som strækker sig tilbage til Romertiden, samt en unik arkitektur som i sig selv er et besøg værd. Ved at have base i Coimbra kan du nå ud til kysten, med dens smukke strande og bløde bølger, på en kort dagstur.

Portugals tidligere hovedstad ligger i hjertet af fado’ens hjemland. Byen og oplandet har en lang historie bag sig – det hele startede ved Rio Mondega omkring år 400, da romerne havde herredømmet over Portugal. I årene mellem 1139 og 1260 var Coimbra udnævnt som hovedstad i Kongeriget Portugal. Apropos kongerige, så kan Coimbra bryste sig med at hele 6 af Portugals konger er født her – det er med til at give byen dens spændende historie. Udover tidligere at have været Portugals hovedstad og lagt navn til en kongerække af fødsler, så er byen nok mest af alt kendt for dets smukke universitet, der stolt troner frem med udsigt over byen på toppen af en bjerghøj.

Siden år 1290 har universitetet fungeret i praksis og er dermed ubetinget en af de ældste af slagsen i Europa. Hvis man historisk skal sammenligne universitetet i Coimbra med andre, vil det ubetinget være universitetet i Oxford, England, men det tåler dog alligevel ingen sammenligning, da Oxford er et noget yngre universitet sammenlignet med det i Coimbra. I tiden omkring Middelalderen var Coimbra et europæisk kulturcentrum på linje med den status, som f.eks. den som Berlin nyder godt af i dag. Dog er Coimbra stadig en magnet hvad angår kultur og historie, for hvert år velfarter tusindvis af turister til området for at nyde synet af de mange imponerende bygningsværker og kulturskatte, som i de fleste tilfælde er godt velbevarede.

I dag er byen en aktiv handelsby, som stadig præges af et stort antal yngre indbyggere grundet universitetet – den gamle middelalderby kan tælle ca. 150.000 indenfor bymurene, men regner man oplandet med er tallet oppe på ca. 430.000. Da Coimbra ligger ”trygt og godt” i hjertet af Portugal, findes der dermed også rig mulighed for at gå på opdagelse i resten af landet – bl.a. Porto, Atlanterhavskysten og Lissabon eller en af de imponerende nationalparker.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Coimbra Turistinformation

Largo da Portagem
Coimbra

T: +351 239 855 930

www: website link

Turistica Centro de Portugal

TCP/ARPT Centro de Portugal
Casa Amarela
Largo de Sta Cristina
3500-181 Viseu

T: +351 232 432 032
F: +351 232 432 030

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CP Comboios de Portugal

De portugisiske statsbaner CP (Comboios de Portugal) Lissabon Portugal Website Tog i Portugal De portugisiske jernbaner opererer med følgende typer togforbindelser til og i Portugal: International (IN) er de togforbindelser der...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Coimbra
overcast clouds
20.5 ° C
20.5 °
18.9 °
51 %
4.3kmh
97 %
man
21 °
tirs
19 °
ons
25 °
tors
32 °
fre
34 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Coimbra
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Coimbra #iCoimbra #VisitCoimbra #CentroDePortugal #Portugal #VisitPortugal

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her