Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Colmar

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Colmar, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Colmar

Denne by, som ligger i det nordøstlige Frankrig nær den tyske grænse, kaldes ofte hovedstaden for Alsaces vin og af gode grunde: Den ligger lige langs Alsace-vinruten, som er en vej, der er 170 kilometer lang og går igennem Frankrigs vigtigste vinproducerende regioner.

Der er en række fantastiske seværdigheder og vartegn at se i Colmar, især Maison Pfister huset, der blev bygget i 1537 under den tyske renæssance. Vil du gerne se det bedste, Colmar har at byde på? Så snup et glas vin og gør dig klar til at tage nogle notater til din kommende ferie i denne fantastiske by!

Colmars museer byder på enestående muligheder for at gå på opdagelse

Øverst på ​​listen over steder, du skal besøge, finder du Unterlinden Museum. Det er et af ​​regionens vigtigste museer, og der er mange, der besøger det, for at se Isenheim altertavlen. Det blev skabt i det 16. århundrede og har en korsfæstelsesscene, der er unik, fordi kunstnerne gav figuren af Jesus en hel del pestsår på huden. Dette var fordi Antoninermunkene i klosteret, hvor denne altertavle oprindeligt blev installeret, var kendt for deres arbejde med at hjælpe mennesker med hudsygdomme og pest.

Unterlinden huser også en række stik, kunstværker og flere andre altertavler, der blev skabt af nogle af de berømte navne i området. Værker fra Lucas Cranach den ældre, Hans Holbein den Ældre, og Albrecht Dürer er en del af ​​den permanente samling, såvel som den lokale tidlige renæssancekunstner Martin Schongauer.

For en samling af gamle egyptiske artefakter, byder det zoologiske og etnografiske museum på en stor samling, der har været udstillet i en eller anden form siden 1859. Bartholdi Museet viser hans liv og arbejde gennem en samling af malerier og tegninger. Der er også et sjovt legetøj museum, hvor børn i alle aldre vil more sig storartet!

Hvad har Colmar ellers at byde på?

Der er en række springvand, monumenter og smukke bygninger at se over hele byen, og dette betyder, at en vandretur er den perfekte måde at bruge dagen på. Du kan finde tre bemærkelsesværdige springvand med statuer af Bartholdi, og der foruden mange monumenter, der indeholder værker af Bartholdi, herunder hans tidligste hovedværk, Monumentet for General Rapp. Der er også en kopi af Frihedsgudinden, man kan se.

Derefter anbefaler vi, at du begiver dig over til St. Martin-kirken, som er en meget stor klassisk gotisk kirke. Den er bygget på fundamentet af en tidlig kirke, der anslås at have været bygget omkring begyndelsen af det 11. århundrede. Den nuværende bygning har ligget på stedet siden 1234, selv om den først blev færdigbygget i 1365.

Der er et spektakulært antikt vandtårn, man kan se, Lille Venedig-området at udforske og utallige skjulte perler at nyde. Colmar har virkelig det hele, og dette gør det til det perfekte sted at planlægge din næste ferierejse omkring!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Colmar Turistinformation

Office du Tourisme Colmar
Place Unterlinden
F – 68000 Colmar

T: +33 (0)3 89 20 68 92

www: website link

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Colmar
broken clouds
19.5 ° C
20 °
18.3 °
88 %
2.6kmh
75 %
fre
26 °
lør
26 °
søn
27 °
man
28 °
tirs
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Colmar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Colmar #iColmar #VisitColmar #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her