Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Cottbus

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Cottbus, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Cottbus

Selvom Cottbus typisk betragtes som en universitetsby, så udgør byen faktisk en stor del af Tysklands industrielle økonomi takket være sit store jernbaneknudepunkt. Som besøgende kan man nyde byens kultur, historie, og udforskningsmuligheder. Cottbus blev etableret i det 10. århundrede da der blev bygget et slot på en af de sandrige øer i Spree floden.

Byen blev først nævnt omkring 200 år senere og er bedst kendt for sine ulddraperier. Da Cottbus var en del af Østtyskland stilnede økonomien en smule, men siden genforeningen har den været en blomstrende by hvad angår økonomi. Du vil nok ikke nyde at besøge de mange kraftværk som befinder sig i Cottbus, men byen har mange smukke, naturlige attraktioner at byde på. Læs videre for at finde ud af hvad du bør se på din tur!

Kunne du tænke dig et indblik i Cottbus’ kultur?

Dit første stop i Cottbus burde være Wendisches Museet, hvor du vil blive mødt med en oversigt over de slaviske gruppers historie. Her vil du få muligheden for at blive fordybet i deres sprog, regionens historie, og folkets kultur. Cottbus er den uofficielle hovedstad for den Sorbiske Blota region da det var det sorbiske folk som oprindeligt etablerede kolonier i området. Det er en spændende oplevelse.

Derudover byder byen også på en slotspark som befinder sig langs byens sydøstlige grænser. Dette er en kombination af en park, et slot, og et museum og er en vidunderlig måde at få en smuk dag til at gå. Øens pyramide er helt unik og der er både guidede søer og vandløb at nyde. Parken står på UNESCO listen og dens 600 hektar er fyldt med ligeså mange vidundere som slottet er.

Hvis du ikke har noget imod at betale et småt gebyr, så kan du klatre til tops i Cottbus Oberkirches tårn, hvilket er dedikeret til Skt. Nikolai. Kirken benyttes stadig til tilbedelse, så det er en god idé at planlægge dit besøg udenfor messetiderne så du bedst muligt kan nyde den unikke udsigt.

Der ligger en utrolig teateroplevelse i vente i Cottbus

Folk rejser nogle gange helt fra Berlin bare for at nyde Cottbus’ teateroplevelse, så hvis du tager på ferie i byen bør du tage til en forestilling. Selve teaterbygningen er yderst imponerende og der er guidede rundvisninger dagligt. Teatret blev bygget i 1908 og den guidede rundvisning er uden tvivl ventetiden værd. Teaterforestillingerne er der mange af, så sørg for at lede efter billetter til når du vil være på besøg i byen.

Er du klar til at nyde alt det Cottbus har at byde på? Selvom byen er en universitetsby, så er der mange attraktioner som gør at den også er et unikt sted at besøge. Med sit aktive natteliv og fantastiske spisestedsmuligheder rundt omkring er Cottbus et dejligt sted at tage på ferie.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Cottbus Turistinformation

Berliner Platz 6
03046 Cottbus

T: +49 0355 7542 0
F: +49 0355 7542 45

www: website link

Tourismus Brandenburg

TMB Tourismus-Marketing Brandenburg GmbH
Am Neuen Markt 1
14467 Potsdam

T: +49 0331 200 47 47
F: +49 0331 298 73 28

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Cottbus
broken clouds
19.4 ° C
19.4 °
18.7 °
89 %
2.9kmh
83 %
tirs
31 °
ons
34 °
tors
33 °
fre
28 °
lør
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cottbus
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Cottbus #iCottbus #VisitCottbus #visitbrandenburg #Brandenburg #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her