Indhold: Om, Godt at vide, Togtider, Togbillet, Interrail, ForumsSoMe, eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

Oplev landet på en togrejse

Rejser med tog bliver mere og mere populære

Info

Portugal

#Portugal Togrejser til Portugal Find information og inspiration om togrejser til Portugal på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Portugal. Visit Portugal Der er...

Godt at vide om togrejser

Her finder du information om togrejser, billetpriser, køreplaner, Interrail og andre nyttige informationer

De portugisiske statsbaner

CP (Comboios de Portugal)
Lissabon
Portugal
Website

Tog i Portugal

De portugisiske jernbaner opererer med følgende typer togforbindelser til og i Portugal:

International (IN) er de togforbindelser der forbinder Portugal med Spanien og Frankrig.

  • Sud Express (Lissabon – Irún / Hendaye)
  • Lusitânia (Lissabon – Madrid)
  • Celta (Porto – Vigo)

Sud Express og Lusitânia er nattog der har sovevogne som populært kaldes Trenhotel (Hotel tog).

Alfa Pendular (AP) er højhastighedstog der kører med hastigheder på op til 220 km/t. Disse tog findes på linierne fra Lissabon til Porto, Braga, Guimarães, Coimbra og Faro.

Intercidades (IC) er hurtige Intercitytog der kører med hastigheder på op til 200 km/t. Disse tog kører ofte fra Lissabon til regionerne i central og nord, Porto, Braga, Guimarães, Guarda, Covilhã og Évora. Mod syd kører togene til Tunes, Faro, og Albufeira.

Inter-Regional (IR) er tog i regionaltrafik der kun standser ved de større stationer. Disse togforbindelser kører hovedsageligt på strækningerne Porto – Viana do Castelo – Valença, Porto – Régua – Pocinho, Lissabon – Caldas da Rainha – Leiria – Coimbra og Lissabon – Tomar.

Regional (R) er regionaltog der standser ved alle stationer, disse tog kører på de regionale strækninger der fører ud fra Lissabon og Porto.

Urbano (U) er lokaltog der kører til forstadområderne i Lissabon og Porto samt på strækningen fra Coimbra til Figueira da Foz.

Vigtige togskifte knudestationer

Som togturist er der nogle stationer der er gode at huske, her finder du landets vigtigste stationer for togskifte mellem fjerntog / internationale togforbindelser

Togforbindelser og rejsetid

Her finder du mere information om togforbindelser og rejsetider

Er der direkte tog til Portugal ?

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Portugal. Den mest benyttede forbindelse med tog til Portugal er med nattoget fra Hendaye / Irun til Lissabon.

Andre forbindelser til Portugal

Portugal er ikke det letteste land at komme til med tog fra Danmark. Hvis du ikke har mod på at foretage en del togskift (ikke for at dette er vanskeligt) kan du f.eks tage turen til Portugal med bus, Flixbus har mange daglige forbindelser. Der er naturligvis også muligheden for at vælge at tage med fly, der er mange lavpris flyselskaber der flyver til Lissabon og Faro, vel ankommet kan du starte rejse med tog fra en station i Portugal.

Hvor lang er togrejsen til Portugal ?

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Lissabon er på mellem 40 og 45 timer

Togrejse køreplan til Portugal

Hvis du vil foretage rejsen med tog hele vejen fra Danmark til Portugal anbefaler vi helt klart at du benytter dig af de tyske jernbaners (DB) køreplan system der dækker hele Europa, vi syntes at det er de mest komplette og brugervenlige system. Gå til DB køreplans sider her.

Billetpriser og tilbud

Her finder du mere information om billetpriser og tilbud på rejser

Hvor køber du togbillet til Portugal ?

Togrejser i Portugal foregår med de portugisiske statsbaner, CP. Du kan på deres website som er på portugisisk og engelsk købe togbilletter, bestille pladsbillet og du kan se køreplaner og togforbindelser alt sammen kan du også vælge at klare ved at installere en app.

Hvad koster togbillet i Portugal ?

Billetpris fra Danmark til Portugal

Du kan bestille din togbillet til Portugal online, vi kan anbefale at benytte DB, de tyske jernbaners website der også er på dansk. Her kan du købe billet online, hvis det ikke er muligt at få en online pris udfylder du blot med dine rejseønsker og du modtager prisen inden for kort tid via e-mail. Du kan købe din togbillet til Portugal online her

Pris for togbilletter i Portugal

Hvis du vælger at starte togrejsen i Portugal kan du f.eks se billetpriser og købe billet via de portugisiske jernbaners website, eller via deres app. Her kan du online købe og betale din togbillet og få den på din mobiltelefon. Download app fra CP

Tilbud og rabat på togrejser til Portugal

De portugisiske jernbaner har flere forskellige tilbud og rabatordninger. Nogle er faste tilbud hvis du f.eks rejser uden for myldretider og på specielle dage. Der er også ofte gode tilbud i forbindelse med specielle arrangementer. På togselskabets website og på app kan du altid se hvilke aktuelle tilbud der er gældende. Se mere om rabatter ved togrejser i Portugal på CP website her

Interrail og Railpass

Her finder du mere information brug af Interrail og andre typer af Railpass

Gælder interrail i Portugal ?

Du kan rejse på interrail i Portugal. For mere uddybende information om gyldighed og priser på interrail billet kan du se information på dansk på website her. Du kan finde endnu mere uddybende information interrail rejser på engelsk på website her.

Togrejse forum og grupper

Herunder kan du finde links til togrejser og grupper på sociale medier

Facebook togrejse forum

Se med på Facebook på siden her.

Vi har lavet en facebookside hvor du kan dele erfaringer om togrejser med andre interesserede. Her kan du deltage i debat, spørgsmål og svar om togrejser, interrail, rabatter og spændende tilbud.

Togrejser i Portugal på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her