Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Craiova

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Craiova, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Craiova

Med sin beliggenhed ved Jiu flodens bred er Craiova et en magisk rumænsk rejsedestination. Det er en by som virkelig opfordrer til, at man tager på udforskning.

Dit første stop under dit ophold i byen bør være Nicolae Romanescu Park. Det er byens største park, som blandt andet er hjemsted for en smuk hængebro. Planerne for parken modtog en guldmedalje ved World Fair i 1990 og parken blev åbnet for det offentlige i 1903.

Dernæst bør du lægge turen forbi den botaniske have, hvor du vil blive mødt med en rolig og afslappende atmosfære. Det oprindelige formål med parken var at tilbyde muligheder for uddannelse ved det lokale universitet og af denne grund er området delt op i seks forskellige områder. Du vil blandt andet finde et drivhus, blomster fra rundt omkring i verden, bed, og et kultiveringsområde som du frit kan udforske.

Derudover er byen også hjemsted for Museum of Ethnography and Folk Art, hvor du vil finde en bygning fra det 17. århundrede i Baniei House. Bygningen har status som den ældste ikke-religiøse bygning i byen og den er ofte vært for fascinerende udstillinger.

Craiova Art Museum har hjemme i Constantin Mikhail Palace, som i sig selv er et arkitektonisk vidunder. Her udstilles der seks tidlige Constantin Brancusi skulpturer, samt adskillige malerier fra de rumænske mestre, såsom Aman, Popescu, og Pallady.

Church of Cosuna klosteret blev bygget i det 15. århundrede og er dermed den ældste bygning i Craiova. Hele grunden er værd at udforske, da den er noget for sig selv.

Craiova kan kun beskrives som en skjult rumænsk perle. Sørg for at finde vej hertil. Det vil uden tvivl blive starten på en fantastisk oplevelse.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Craiova
light rain
26.2 ° C
26.2 °
23.3 °
62 %
3.1kmh
0 %
fre
36 °
lør
37 °
søn
26 °
man
30 °
tirs
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CRAIOVA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Craiova #iCraiova #VisitCraiova #Romania #VisitRomania #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her